Oklada napaljenih Talijanki: Koja će prva "okrenuti" Davida Beckhama

SKUPINA od dvadesetak djevojaka u Milanu okladila se međusobno koja će prva uspjeti u krevet odvesti engleskog nogometnog reprezentativca Davida Beckhama. Englez koji trenutačno igra u Milanu postao je meta tamošnjih dama koje se neće libiti učiniti sve što je u njihovoj moći da čarima Beckhama učine preljubnikom.

"Te su cure već provodile noći s nekim nogometašima Milana, ali sada su poludjele za Davidom"

Dobro upućeni tvrde da su čak i pokrenule internu kladionicu, a pobjednica će, osim noći provedene s Beckhamom, zaraditi i dvadesetak tisuća funti koje će joj platiti ostatak djevojaka razočarane svojim neuspjehom. "Skupina od dvadesetak mladih žena koje vole zalaziti u noćne klubove i barove čeka Beckhama. On je označen kao glavna lovina. Te su cure već provodile noći s nekim nogometašima Milana, no to je sve manje važno. Sada su poludjele za Davidom", kazao je neimenovani izvor magazinu Grazia.

Koliko je Beckham obljubljen u Italiji bilo je vidljivo prošli tjedan kada se pojavio na aukciji i izazvao pravu pomutnju među ženama. Vrhunac večeri bio je prodaja njegovog dresa i umiljavanje jedne dame. Beckham se nije bunio, a što o je tome mislila njegova supruga Victoria nije poznato. Naime, u tom trenutku je vrijeme provodila zajedno s djecom u svom domu u Kaliforniji.

Totalsport
Foto: JLP

Pročitajte više