Okupljanje studenata Operacije Trijumf: Prvi koncert u Beogradu

IAKO je najavljivano da će započeti u veljači, velika balkanska turneja na kojoj se trebaju okupiti natjecatelji reality showa "Operacija Trijumf", započet će tek 19. svibnja. 13 najboljih studenata koje smo imali priliku gledati svakog dana tijekom njihovog boravka u kući na Košutnjaku i ponedjeljkom na Gala večerima, bi trebali održati koncerte po cijeloj bivšoj Jugoslaviji.

Cijene karata za koncert od 70 do 110 kuna

Đorđe Gogov, Vukašin Brajić, Nikola Sarić, Nikola Paunović, pobjednik Adnan Babajić, Ana Bebić, Igor Cukrov, Nina Petkov, Sonja Bakić, Aleksandar Belov, Danijel Pavlović, Milica Majstorović i Antonija Besednik će svoj prvi zajednički koncert održati u Beogradu iako je najavljivano da će se održati u Skopju gdje je zabilježena najveća gledanost "Operacije Trijumf".

Popis pjesama koje će bivši studenti Akademije otpjevati sastojat će se od domaćih i stranih hitova te će ovaj put oni imat svoje goste koji će nastupati njima u čast. Među njima će se, između ostalog, naći i Karolina Gočeva i Kaja Ostojić koje su bile gošće Gala večeri i koje su već imale priliku pjevati sa bivšim studentima. U Beogradu, gdje će održati koncerte prva dva nastupa, 19. i 20. svibnja, su se već počele prodavati karte po cijeni od 70 do 110 kuna.

A.M.
Foto: Nova TV

Pročitajte više