"On nije macho man": Fanovi razočarani jer bi ovaj glumac mogao biti novi James Bond

Foto: EPA

OSIM što je favorit za osvajanje Oscara za najboljeg glumca, Cillian Murphy mogao bi postati i novi James Bond. Prema pisanju The Suna, 47-godišnja zvijezda Oppenheimera privukla je pažnju producenata Jamesa Bonda koji su još u potrazi za zamjenom Daniela Craiga.

No, obožavatelje tajnog agenta 007 nije baš oduševila ova vijest. "On nije macho man", "Dobar glumac, ali nije za tu ulogu", "Joj, ne", "Koliko god volim Cilliana Murphyja, nije to uloga za njega", "Zašto novi James Bond ne bi bila žena?" pišu na društvenim mrežama.

Pitali smo vas tko bi trebao biti novi James Bond

James Bond, poznati britanski špijun s dozvolom za ubojstvo, već desetljećima je priznata figura u svijetu filma. Od svog prvog nastupa u filmu Dr. No iz 1962. godine, James Bond je postao sinonim za špijunske filmove, britanski šarm i akcijske spektakle.

Niz iznimnih glumaca, od Seana Conneryja do Daniela Craiga, dao je svoj doprinos u oblikovanju ovog jedinstvenog lika. Svaki od njih je Jamesa Bonda interpretirao na svoj način, stvarajući niz nezaboravnih filmskih trenutaka.

No s vremenom dolaze promjene, a nakon što je Craig u 2021. godini odložio pištolj i odijelo, svi se pitaju tko bi trebao biti sljedeći Bond. Kad smo vas prošle godine pitali kojeg biste glumca voljeli vidjeti u toj ulozi, najviše glasova dobio je Henry Cavill.

Pročitajte više