Only Men Stuff ima PLAN B za Vas

IZA NAS je prvi po redu ikad održan Only Men Stuff, događaj namijenjen isključivo muškarcima. U tri dana muškarci, ali i njihove ljepše polovice koje su bile dovoljno hrabre, mogli su vidjeti, osjetiti, kušati, isprobati i zabaviti se u isključivo "muškom" svijetu.

Samo za muške oči, prvog rujanskog vikeda West Gate je bio preplavljen "muškim" stvarima. Unutar čak 7 tisuća četvornih metara organizirana je neviđena koncentracija zabave i brojnih aktraktivnih sadržaja. Događaj koji je trajao 3 dana, ispunjen zabavom i vrhunskim stvarima poput luskuznih i nabrijanih automobila, odjeće, kozmetike, tehnike, prijedloga za vrhunsku zabavu i slobodno vrijeme, osmišljen je kroz šest tema zanimljivih isključivo muškarcima, ali i njihovim dovoljno hrabrim i nužno tolerantnim boljim polovicama. 

Da ne bi sve ostalo samo na prezentaciji organizatori su osmislili i poseban PLAN B za sve posjetitelje Only Men Stuff događaja, tzv. Night Life Corner by PLAN B. A koliko je zanimljiv i nesvakidašnji zabavni program u tom skrivenom prostoru bio organiziran, uz mnoštvo posjetitelja uvjerili su se i košarkaši  KK Zagreba Damir Mulaomerović, Mario Kasun i sportsko pojačanja iz Amerike Alex Renfroe te Dinamovi igrači Luiz Paulo Hilario Dodo i Luis Ibanez. A kako se zabavlja muško društvo i koliko je taj 'muški' PLAN B svijet zabave drugačiji, došla je provjeriti i naša najpoznatija manekeneka i bivša Miss Aleksandra Grdić.



"Sviđa nam se poziv da dođemo i prijedlog u kojem smo nogometni travnjak na trenutak zamjenili Planom B - ovim zanimljivim događajem za mušku populaciju. Još nas više raduje da muškom Planu B nisu odoljele niti zgodne Zagrepčanke koje su zajedno s nama obišle događaj", izjavili su mladi nogometaši Dinama prije odlaska jer su ih već iduće jutro očekivali naporni treninzi.

Kako bi približili PLAN B građanima i svima onima koji nam se žele pridružiti, pokrenuta je i posebna PLAN B Facebook stranicu s mogućnošću prijava za nagrade i zabave, ali i prijedloga za neke od narednih projekata!

Pročitajte više