Only Men Stuff u Westgateu: Vikend namijenjen samo muškarcima

"NAJMUŠKIJE" događanje ove jeseni, pod nazivom Only Men Stuff, otvara svoja "vrata" u petak 3. rujna u prostorima shopping centar  Westgate druženjem s poznatim hrvatskim nogometašima Tomislavom Barbarićem i Andrejem Kramarićem, predstavljanjem ekskluzivnih automobila i mnogim drugim atrakcijama u organizaciji agencije Vocor media. Only Men Stuff događanje se održava na 7.000 četvornih metara najvećeg hrvatskog shopping centra sve do kasnih sati u nedjelju 5. rujna.

Iako je riječ o prvom takvom događanju u kojem su u središtu muškarci, pripadnicama ljepšeg spola ulaz nije zabranjen, no nije niti besplatan. Tako posjetiteljice  Westgatea na ulazu u prostorije u kojima se odvija Only Men Stuff moraju platiti ulaznice u iznosu od 50 kuna. U cijenu ulaznice uračunato je i piće, koje mogu odabrati u dijelu događanja posvećenom noćnom životu.

Trodnevno događanje organizirano je oko šest tema, koje će na jednom mjestu ispuniti sve muške želje: vrhunski automobili, sport i sportski klubovi, noćni život i zabava, slobodno vrijeme, muška moda i modni brandovi te kozmetički preparati i briga o zdravlju.

Vrhunski automobili

U okviru teme "automobili" poznati svjetski proizvođači vozila predstavljaju jedinstvene modele automobila iznimnih performansi.

Jedan od izlagača je Brabus, poznat kao proizvođač vrhunskih vozila, koja su predmet maštanja gotovo svakog muškarca. Ovom je prilikom posjetiteljima predstavljen model Brabus S 6.3 biturbo, koji u svega 4.3 sekunde dostiže brzinu od 100 km/h. Svi oni koji od automobila očekuju nenadmašan spoj udobnosti, prostranosti i adrenalinske vožnje, bit će posebno iznenađeni modelom Porsche Cayenne Turbo Magnum. Ovaj model ističe se nevjerojatnom snagom motora od čak 680 ps / 500 kw.

Osim navedenih automobila, na događanju svoje usluge predstavljaju i Auto kuća Habulin, Opel Kozina, Nissan, Citroen, Toyota i Lexus

Sport i sportski klubovi

U sklopu teme "sport" predstavlja se Hrvatski boksački savez koji je za tu posebnu prigodu odlučio dovesti boksačice. Njemu se pridružio i jedan od dva najveća domaća nogometna kluba - NK Dinamo, čiji će igrači od 3. do 5. rujna boraviti u  Westgateu i uveličavati ovaj jedinstveni spektakl.

Svi posjetitelji imaju priliku družiti se i fotografirati sa svojim omiljenim nogometašima te izabrati neki od mnogobrojnih sportskih rekvizita koji se ovom prilikom prodaju. Tako su se na otvorenju posjetitelji družili s Tomislavom Barbarićem i Andrejem Kramarićem, dok će događanju u subotu od 8 do 9 sati navečer prisustvovati Luis Ibanez i Luiz Paulo Hilario Dodo. U nedjelju od 2 do 3 popodne će Dinamo na Only Men Saffu predstavljati napadač Ante Rukavina i vratar Filip Lončarić.

Bogatom sportskom programu pridružio se i Košarkaški klub Zagreb koji će u prostorije  Westgatea dovesti neke od svojih najboljih igrača, kao što je Mario Kasun, jedan od najtraženijih centara u Europi i playmakeri Damir Mulaomerović i Alex Renfroe.

Događaj je obogatila i Hrvatska inline reprezentacija koja je na Svjetskom prvenstvu Divizije 1 u inline hokeju održanom u Švedskoj osvojila srebrnu medalju i time se uvrstila među deset najboljih svjetskih reprezentacija. Ljubitelji manje uobičajenih sportova mogu uživati u golfu, stolnom hokeju i mnogim drugim sportovima koje možda nemaju prilike često vidjeti.

Noćni život i zabava

Noćni život Zagreba se ovaj vikend seli u shopping centar  Westgate. U sklopu teme "Noćni život" održava se trodnevni Plan B party, simulacija momačke večeri, na kojoj nastupaju i atraktivne plesačice uz zvukove iz mikseta vrhunskih domaćih DJ-a.

Odličnu atmosferu i nezaboravan doživljaj upotpunila je i najava erotskog sajma, koji će se po prvi put u Hrvatskoj održati krajem ove godine.

Dio događanja Only Men Stuff, koji je posvećen temi "Noćni život", rezerviran je isključivo za posjetitelje iznad 21 godine starosti.

Slobodno vrijeme

Na Only Men Stuff događanju neće biti izostavljene ni sve one aktivnosti koje muškarci vole raditi "kada ne rade".

Tako se svi ljubitelji igara za odrasle mogu zabaviti igrajući Drinkopoly - igre koje cete se mutno sjećati. Izvrsnu opremu za sve oblike surfanja na snijegu i vodi dopremila je Surfmania, dok predstavnici Salsotece, najstarije škole salse u Hrvatskoj, posjetitelje zabavljaju svojim nastupima i radionicama za sve zainteresirane. Terra Croatica - Rafting Adventure na događanju predstavlja svoju ponudu raftinga, a svoja vina ce predstavljeti i Vinarija Kutjevo d.d, Agrokor Vina d.o.o., Vinarija Zdjelarević te Vinarija Josić.

Muška moda i modni brandovi
 
U sklopu muške mode, predstavljen je niz modnih brandova inače prisutnih u shopping centru  Westgate, kao što su Benetton, Marc O'Polo, Vero Moda i O'Neill.

Povodom ovog događanja održava se i nekoliko hrvatskih premijera svjetski poznatih brendova.

Kozmetički preparati i briga o zdravlju

U dijelu događanja posvećenom brizi o zdravlju i izgledu, posjetitelji mogu isprobati bogati izbor Balea Man proizvoda te paletu Diesel mirisa za moderne muškarce.

Oni hrabriji mogu u rukama profesionalnog stilista isprobati HeadBlade, inovativnu britvicu za brijanje glave.

Pročitajte više