Only Men Stuff: Vikend namijenjen samo muškarcima i njihovom užitku

IAKO se smatra da je shopping omiljeni "sport" za pripadnice ljepšeg spola, uskoro bi im se i muškarci mogli pridružiti u utrci za lijepim i povoljnim stvarčicama. Ove će se jeseni održati trodnevni event Only Men Stuff namijenjen isključivo muškarcima. Prvog rujanskog vikenda 2010. godine shopping centar West Gate bit će pravi mamac za muškarce, gdje će se po prvi put održati takav event rezerviran samo za muškarce. Na trodnevnom eventu održat će se čak nekoliko hrvatskih premijera svjetski poznatih brendova.

Unutar 7.000 četvornih metara imat ćete priliku vidjeti, osjetiti, isprobati i zabaviti se u svijetu 6 muških tema:

1. vrhunski automobili
2. sport i sportski klubovi
3. muška moda i modni brendovi
4. kozmetički preparati i briga o zdravlju
5. slobodno vrijeme
6. noćni život i zabava.

Grad su preplavili jumbo plakati namijenjeni samo muškarcima kojima se na vizualno dojmljiv način prenosi osnovna ideja vikenda namijenjenog isključivo muškarcima i njihovom užitku.

Samo za muške oči, prvog rujanskog vikenda West Gate će biti preplavljen "muškim" stvarima. Unutar čak 7.000 četvornih metara organizirat će se neviđena koncentracija zabave i brojnih atraktivnih sadržaja te nekoliko najava samo za muškarce. Event koji će trajati 3 dana, zamišljen je kroz šest tema zanimljivih isključivo muškarcima, ali i njihovim boljim polovicama. Only Men Stuff bit će u Westgateu od 3. do 5. rujna. Više o događaju možete pogledati na službenoj stranici www.onlymenstuff.com ili na Facebook stranici eventa.

Pročitajte više