Operacija Trijumf ispunila očekivanja: Na jesen 2010. kreće druga sezona

IAKO se posljednjih dana naveliko raspravlja o propasti reality projekta Operacija Trijumf, PR-ica produkcijske kuće Emotion i vlasnika licence, Marinela Kvapil, otkrila nam je da je cjelokupni projekt prošao bolje nego uspješno te da drugu sezonu glazbenog showa možemo očekivati u jesen 2010. godine. "Nadamo se da će druga sezona biti još bolja. Prva Operacija Trijumf bila je prilika da svi zajedno ponešto naučimo i u krajnjoj liniji sad znamo što se od showa može dobiti tako da očekujemo da će se prijaviti kvalitetni kandidati", rekla nam je Marinela.

"Što se tiče nezadovoljnih kandidata, nama se do dana današnjeg nije obratio niti jedan odvjetnik i nije prekinut niti jedan ugovor"

Dok pojedini mediji, što srpski, što domaći, tvrde da su svi kandidati nezadovoljni sa produkcijskom kućom i suradnjom, čini se da je ponovno riječ o pustim pričama. "Bili smo prezadovoljni gledanošću, ali i standardima koje mislimo da smo postavili u ovakvoj vrsti realityja, a za predstojeću sezonu ćemo se truditi da bude samo bolja. Što se tiče nezadovoljnih kandidata, nama se do dana današnjeg nije obratio niti jedan odvjetnik i nije prekinut niti jedan ugovor", kazala nam je PR-ica Emotiona koja priznaje da je istina da Nikola Sarić više nije dio OT benda.

"Istina je da je Nikola Sarić napustio OT bend, ali svojom voljom. Nikakav raskid ugovora između nas i njega ne postoji", priznaje Marinela koja je također reagirala i na napise da je zbog loše organizacije propala dugonajavljivana turneja studenata Operacije Trijumf. "Činjenica je da mi nismo napravili tu turneju, ali postoje neki razlozi. Operacija Trijumf ima samo jednog pobjednika, a mi kao organizatori takve vrste showa smo obavezni samo prema njemu, tako da smo napravili fantastičan posao koji je daleko veći od toga. Htjeli smo u prvih godinu dana dati svima nekakvu šansu da probaju pa da nam tržište i publika samo kaže za koga ima manje, a za koga više mjesta", komentirala nam je Marinela.

"Neki fantastično pjevaju, ali jednostavno tržište traži nešto potpuno drugačije"



"Neki fantastično pjevaju, recimo Sonja Bakić koja je pjevala s Anastaciom i Junior Jackom jer je imala vokal koji je to mogao, dok jednostavno tržište traži nešto potpuno drugačije. Mnogo bolje su prošli dečki iz OT benda, zatim Ana Bebić koja fantastično radi u Srbiji i Crnoj Gori", priznaje PR-ica koja nam je otkrila da je osim Ane Bebić, koja uskoro počinje sa snimanjem albuma, pobjednik Adnan Babajić snimio svoj prvi singl.

"Pripremat će se koncert u Sava centru u Beogradu i gdje god bude bilo interesa"

"Adnan je snimio videospot za svoj prvi singl 'Srce plače ljubav' koji se ovih dana počeo vrtjeti na lokalnim televizijskim postajama. Istina je da smo potrošili puno vremena dok smo tražili pjesme koje bi bile baš za njega i našli smo ih samo u krivo vrijeme, prije ljeta kad nije bio dobar trenutak za izdavanje albuma", priznaje Marinela Kvapil koja dodaje da će pobjednik prve sezone u nekom predstojećem vremenu napokon ući u studio i snimiti album.

"Uskoro će se izdati kompilacija svih studenata zajedno i pripremat će se koncert u Sava centru u Beogradu, ali i gdje god bude bilo interesa", rekla nam je za kraj Marinela koja je tom izjavom demantirala napise da je koncert u Sava centru, koji će se održati 23. listopada, oproštajni koncert.

Pročitajte više