Opljačkala četiri banke pričajući na mobitel

MLADA žena opljačkala je četiri banke u predgrađima Washingtona ne prekidajući razgovor preko mobitela koji je tijekom pljački držala na uhu, izjavio je u petak glasnogovornik lokalne policije.

Prigodom posljednje pljačke žena je, sa sunčanim naočalama ležerno podignutim na tamnu kosu i mobitelom na uhu, ušetala u banku u Ashburnu te otvorila torbicu iz koje je izvadila pištolj i pisanu poruku da joj se preda novac, rekao je glasnogovornik Kraig Troxell.

"Kroz cijelo vrijeme pljačke nije skidala mobitel s uha, a kada smo taj slučaj usporedili s drugim razbojstvima na tom području zaključili smo da je već bila umiješana u tri prethodne pljačke tijekom kojih je također koristila mobitel", kazao je Troxell.

U prepadima nitko nije ozlijeđen, a još nije objavljen ukupni iznos opljačkanog novca. Također nije jasno kakvu je ulogu odigrao mobitel.

Je li s mobitelom na uhu samo pokušavala glumiti nonšalanciju, kako ne bi privukla nikakvu pozornost? Je li na liniji bio suučesnik ili nije bilo nikoga? Ili je možda razgovarala s nekim tko uopće nije bio svjestan što ona u tom trenutku radi, pitanja su na koja policija zasad ne zna odgovore.

Pročitajte više