Oscari 2010: Kad crveni tepih "procvjeta"

OSIM haljina boje šampanjca na sinoćnjoj su dodjeli Oscara bile izrazito popularne i "cvjetne" haljine. Crvenim tepihom su tako slavne dame prošetale u toaletama koje bilo bojom, bilo uzorkom, bilo dizajnom neodoljivo podsjećaju na cvijeće i proljeće.

Zoe Saldana plavu boju "Avatara" zamijenila je fantastičnom ljubičastom haljinom iz ljetne kolekcije "Natalia" Riccarda Tiscija, kreativnog direktora Givenchyja. Ljubičasto je odabrala i Charlize Theron koja je cvjetnim dizajnom gornjeg dijela haljine koju je za Christian Dior kreirao John Galliano usmjerila pažnju na svoje grudi.

Uvijek prekrasna Penelope Cruz na oskarovskom je tepihu zasjala u zagasitocrvenoj haljini Donne Karan, dok je tek nešto svjetliju nijansu crvene boje za svoju haljinu odabrala Elisabetta Canalis, lijepa zaručnica Georgea Clooneyja. Crveno su odabrale i Sigourney Weaver te Michelle Pfeiffer.

Vera Farminga, nominirana za Oscara za svoju ulogu u "Up In The Air" je zasjala u ružičastoj cvjetnoj haljini koju potpisuje Marchesa. Demi Moore je za 82. dodjelu Oscara odabrala Versaceovu haljinu, baš kao i Elizabeth Banks. Anna Kendrick je odjenula blijedoružičastu haljinu s potpisom Elie Saab.

Sarah Jessica Parker se odlučila za Chanel Couture, Queen Latifah za Badgley Mischka, Maggie Gyllenhaal za Dries van Noten, a Jennifer Lopez za Armani Prive.

Pročitajte više