"Osjećam se kao da sam zaspala kao Rihanna, a probudila se kao Britney"

PJEVAČICA Rihanna još se uvijek oporavlja od fizičkog napada Chrisa Browna, bivšeg dečka. Iako je dosad odbijala pričati o tome, Rihanna je skupila hrabrosti te je za Glamour magazin priznala kako se osjećala nakon napada te otkrila kako je taj napad utjecao na njezin život.

"Otišla sam spavati kao Rihanna, a probudila sam se kao Britney Spears. Bio je užasan kaos oko mene dan nakon što se sve dogodilo. Zapitala sam se 'zašto pobogu helikopteri kruže oko moje kuće'", priznala je pjevačica koja je ogorčena zbog svoje fotografije koja je izašla u javnost samo nekoliko dana nakon premlaćivanja.

"To je moj život i naravno da sam bila razočarana, posebice kada sam doznala da su fotku medijima plasirale dvije žene"

Podsjetimo, na spomenutoj fotografiji nalazi se pretučena Rihanna, prepuna masnica i ožiljaka. "To nije fotografija koju bi netko htio pokazivati nekome. Mislim da su me iskoristili i ismijavali. To je moj život i naravno da sam bila razočarana, posebice kada sam doznala da su fotku medijima plasirale dvije žene", izjavila je Rihanna koja je, bez obzira na podršku obitelji i prijatelja, u to vrijeme bila jako usamljena.

"Jedina pozitivna stvar koja je ispala iz te situacije je ta što će mladi ljudi imati neki primjer u životu. Obiteljsko nasilje je još uvijek tabu tema, a ja želim dati što više podrške mladim djevojkama jer imam tu mogućnost, mogu pričati u ime svih njih", zaključila je mlada pjevačica.

Pročitajte više