Osječanka Sara Stjepanek nova Miss hostesa ATP-a u Umagu

SINOĆ je u Umagu održan izbor za Miss hostesa, a titulu najljepše ove je godine, među 12 finalistica, ponijela Osječanka Sara Stjepanek. Da je to očito bila večer osječkih ljepotica, svjedoče i sljedeće dvije lente, koje su ponijele Sarine sugrađanke - prvom je pratiljom proglašena Albina Perić, a drugom Izabela Bagarić. Titulu Miss fotogeničnosti je osvojila Lea Kućel iz Lovrana.

O najljepšim je hostesama odlučivao žiri kojim je predsjedao Alen Božinović, direktor Sokol Marića za Istru, a kao i svake godine u žiriju su sjedila poznata lica iz sportskog i javnog života. Ove godine su među njima bili tenisač Juan Carlos Ferrero, novinarka Mirna Zidarić, omiljeni teniski sudac Mohamed Lahyani, urednik sportskog programa HTV Bruno Kovačević, ATP-ov službeni fizioterapeut Hugo Glavil, Jasna Kralj, Brigita Komprej, Igor Štimac, Ana Barač te Franjo Dankić. Milivoj Mijošek, Slavko Midžor i Srećko Niketić imali su čast odabrati Miss fotogeničnosti. Izbor je vodila Mila Horvat, a za glazbeni dio su bili zaduženi Bane i XL Band, koji su izvrsnom svirkom oduševili velik broj posjetitelja.

Jasna Kralj, kreatorica i vlasnica tvrtke Marđino BusinessCode koja proizvodi poslovna odjela, bila je oduševljena hostesama te je izjavila: "Sve djevojke prekrasno izgledaju i odlično se snalaze na pisti, a moja kolekcija je na njima zaživjela posebnom ljepotom i mladenačkim šarmom".

U stilu sa velikom svečanošću, tako je i večera u Istria Gourmet Restoranu, sinoć bila jedinstvena. Organizatori su brojnim posjetiteljima priuštili još jednu gala večeru, uz kulinarsko vodstvo Sandija i Tedija Chiavalona. Pomno su odabran menu obilježila morska jela i ekstra djevičanska maslinovim uljem Ex albis koje je uvršteno među 15 najboljih ulja na svijetu. Tako se za početak na stolu gostiju našao carpaccio od brancina, a uslijedio je brancin u "moru od povrća" te zatim još jedna delicija - špageti s mini rajčicama i dimljenom oradom. Ništa manje ukusna nije bila ni tagliata od boškarina, a za kraj je ponuđen desert iznenađenja - flambirana breskva u vinu, prelivena ekstra djevičanskim maslinovim uljem.

Pročitajte više