Osječki koncert finalista HTZ-a prebačen u dvoranu Zrinjevac

VELIKA ljetna turneja mladih hrvatskih pjevačkih zvijezda "Surfaj sa zvijezdama" bliži se svojem kraju. Finalisti showa Hrvatska traži zvijezdu posljednji će koncert održati u petak, 14. kolovoza u Osijeku, ali ne u dvorištu kafića "Vega" kako je najavljeno, nego u dvorani Zrinjevac.

Razlog promjene lokacije je kiša koja se očekuje u petak. Organizatori ne žele riskirati te je svirka prebačena u zatvoreni prostor, poznatu osječku dvoranu Zrinjevac. Sve ostalo: otvaranje vrata u 19.45 sati, koncert, izvođači i gosti, ostaje onako kako je najavljeno.

Specijalna gošća Antonija Šola

Šestorici finalista koji su činili stalnu postavu turneje: Bojanu Jambrošiću, Zoranu Mišiću, Barbari Dautović, Carli Belovari, Mateju Miličiću i Nikolini Kovačević, na ovom će se nastupu pridružiti jedan od najzamjećenijih kandidata prve sezone showa, Leo Pavlačić te Sonja Washington, a specijalna gošća bit će Antonija Šola.

Osijek će zaokružiti i zaključiti prvu veliku turneju finalista prvog showa "Hrvatska traži zvijezdu", a prema riječima organizatora, očekuje se najbrojnija publika dosad, budući da pretprodaja ulaznica nadmašuje sve dosadašnje gradove u kojima su HTZ-ovci nastupali.

Pročitajte više