Osmašica u Srbiji stigla traktorom na malu maturu: "Ne sramim se, ja sam sa sela"

Učenica Tijana Marković iz Užica u Srbiji izazvala je u nedjelju oduševljenje kada je na proslavu male mature, odnosno na proslavu završetka osnovne škole, stigla traktorom.

Tijana je, kako je rekla, ponosna na seosko porijeklo, a njezin dolazak traktorom, vozilom koje je simbol ruralnog života, izazvao je iznenađenje među prolaznicima i školskim kolegama. "Ne znam kako je tati pala ova ideja na pamet, ali sam se složila. Planiram upisati tehničko i grafičko crtanje. Prijatelji su se smijali, ali mene nije bilo sram. Nema me čega biti sram, ja sam sa sela", rekla je za portal Užice oglasna tabla.

На матуру са трактором ❤️🚜 Данас су на Тргу партизана продефиловали не тако бројни мали матуранти из ОШ "Миодраг Милованивић Луне" где похађају школу деца из села Каран, Рибашевина и Луново Село. Ништа не би било необично да малену Тијану Марковић тата није довезао трактором што је изазвало изненађење, као пролазника тако школских другара. Срећно, децо! 🍀

Posted by UŽICE - OGLASNA TABLA on Saturday, June 15, 2024

U komentarima ispod snimke mnogi su hvalili Tijanu i njezinog oca. "Čestitam na uspjehu roditeljima što su odgojili ovakvo dijete", "Zašto bi joj se smijali, mogu joj samo zavidjeti jer je traktor bolji od automobila", "Originalna ideja divnih ljudi koji ponosno reprezentiraju ono čime se bave", "E ovo je za ponos", bili su samo neki od pozitivnih komentara.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.