Ostao zgrožen kad je otkrio što je u "misterioznoj kutiji" koju je našao u vrtu

Screenshot: TikTok

KORISNIK TikToka skoro je povratio nakon što je doznao što se skriva u misterioznoj kutiji koju je pronašao zakopanu u svom vrtu.

Tony Huisman kopao je u vrtu kad je lopatom udario u tvrdu površinu. U snimci koju je objavio na TikToku kaže kako je nakon nekog vremena pronašao dršku na vrhu kutije pravokutnog oblika.

Nakon što rukama nije uspio otvoriti poklopac, uzeo je alat, no vrlo brzo to je požalio. Naime, otvorio je septičku jamu, što objašnjava i zašto je odmah začepio nos i udaljio se.

@tonyhuismanlp

Found a secret box in the ground ##cool ##metaldetecting ##comedy

♬ Dreamy - Elijah Lee

"Pronašao sam tajnu kutiju u vrtu", piše uz snimku koja je od jučer pregledana više od pet milijuna puta. "Zapravo sam ispumpavao septičku jamu pa sam napravio video od toga", priznao je.

Dodao je kako su mu se začepili svi odvodi u kući pa je nazvao vodoinstalatera, a on je ostao u šoku kad je čuo kad je posljednji put septička jama bila ispražnjena. Zapravo, Tony kaže kako nije ni znao da ima septičku jamu.

Kaže i kako ondje živi šest godina, dok su još dvije godine prije ondje živjeli prijašnji stanari pa je zaključio kako septička jama nije bila pražnjena najmanje osam godina.

Pročitajte više