Osvanula stara snimka Danijele Trbović, evo kako je izgledala s dugom kosom

Foto/Screenshot: Tomislav Miletić/PIXSELL/HRT Instagram

NA INSTAGRAM profilu HRT-a osvanula je snimka s dodjele glazbene nagrade Porin iz 1995. godine, a mnoge je iznenadio izgled voditeljice Danijele Trbović. Snimka prikazuje voditeljicu kako intervjuira Vannu, koja je te godine osvojila tri nagrade. 

"U koliko ste kategorija bili nominirani?" upitala je Daniela Vannu, koja je tužnim tonom odgovorila "u osam", a voditeljica je upitala: "Čekaj, vi ste nezadovoljni?" 

"Jako sam zadovoljna, pa vidjela si da smo bili jako sretni. Dečki su se vrtjeli po stageu, ja navodno nešto znam reći u životu, ali kada dođem pred ovaj mikrofon i trebam se zahvaliti, na nivou sam dvogodišnjeg djeteta, to je strašno", odgovorila je pjevačica. 

Već 20 godina nosi istu frizuru 

Snimka je izazvala pažnju zbog duge kose voditeljice, koja već 20 godina nosi prepoznatljivu bob frizuru. Daniela, koja je ove godine proslavila svoj 60. rođendan, prvi se put pojavila na televiziji 1990. godine na tadašnjem programu Z3, gdje je vodila razne emisije zabavnog karaktera, a postala je poznata tijekom angažmana u popularnoj emisiji Hit depo s Hamedom Bangourom. 

Pročitajte više