Osvoji novi album Nine Badrić!

SAMO dan nakon izlaska dugo očekivanog albuma "07", Index svojim čitateljima nudi priliku da ga, uz malo truda i sreće, osvoje i procijene hoće li Nina Badrić i sljedeće godine, kao i s albumom "Ljubav", boraviti na vrhovima top lista. Da je njen novi diskografski projekt pun pogodak, već pokazuju i radio postaje, koje Ninine nove pjesme vrte punom parom!

"Sedmi je po redu u mojoj karijeri, sedam  je moj najdraži broj i nekako mi se učinilo zgodno tako nazvati album. Ionako niti jedan svoj album nisam nikada nazvala po samo jednoj pjesmi, jer želim da ljudi sami odaberu svoju najdražu, bez moga sugeriranja. A i vrhunski sportaši upravo taj broj nose na svojim leđima, he, he.. Možda uskoro, kad album izađe, napravim i ja svoj dres s tim brojem", oduševljeno će Nina Badrić o svom novom albumu, kojeg je pripremala i u londonskim glazbenim studijima.

Nakon najavnog singla "Imati pa nemati", u eter kreće i novi, laganica "Da se opet tebi vratim", a album sadrži i dvije zanimljive glazbene suradnje - duet s romskom legendom Ljiljanom Petrović Buttler te r'n'b zvijezdom Montellom Jordanom. Osim vlastitih pjesama, koje zauzimaju najveći dio novog albuma, Nina je surađivala i s poznatim producentima - Baby Dooksom, Dashom, Antom Gelom i drugima.

Nagradna igra

Index i Aquarius Records nagrađuju tri sretna čitatelja novim albumom Nine Badrić "07", a sve što trebate napraviti jest točno odgovoriti na nagradno pitanje: Koji se izvođači uz Ninu pojavljuju u duetima na novom albumu?

Točne odgovore i osobne podatke (ime, prezime, adresu, kontakt broj) u mailu naslovljenom s "Nina" pošaljite na index.nagrada@gmail.com. Dobitnike ćemo o nagradi, kao i njenom preuzimanju, obavijestiti mailom. Sretno!

Pročitajte više