Osvoji večeru za dvoje u restoranu Lido

RESTORAN Lido, smješten u idiličnom okruženju zagrebačkog jezera Jarun, u travnju nastavlja sa tematskim večerima osmišljenima po zamisli chefa umaškog restorana "Toni", Paola Paoletića. Tako će večeras, 7. travnja, biti održana večer šparoga, a 15. travnja večer slavonske kuhinje.

Za večer šparoga Paolo Paoletić i gastro tim Lida pripremaju pet sljedova slanih delicija i dva deserta sa mladim zelenim izdancima istarskih šparoga. Sve je to začinjeno dragocjenim kapima extra djevičanskog maslinovog ulja i kao i uvijek samo biranim vinima.

Ne propustite ovo zanimljivo gastro iskustvo. Rezervirajte svoje mjesto na vrijeme, jer je broj mjesta ograničen. Cijena ovog jedinstvenog menija po osobi je 299 kuna. Više informacija na www.lido.hr.

Index i Lido poklanjaju vam večeru za dvoje i vouchere za 40% popusta

Najbržim čitateljima poklanjamo večeru za dvoje, a još dva para će dobiti vouchere za 40% popusta. Sve što trebate napraviti jest na index.nagrada@gmail.com poslati mail naslovljen sa "Lido - večera" te napisati u njemu svoje ime i prezime, adresu i kontakt broj telefona. Dobitnici će biti obaviješteni mailom.

Pročitajte više