Osvojite ulaznice za nastup Federica Molinarija u Sirupu!

KLUB Sirup opet najavljuje nezaboravni vikend. U petak će ondje nastupiti Valentino Kanzyani, slovenski DJ i producent kojeg slavni Pete Tong još dan danas smatra jednim od najuzbudljivijih DJ-eva na svijetu, dok će u subotu sve okupljene zabavljati Federico Molinari.

Valentino Kanzyani, dugogodišnji resident Ambasade Gaviolli je uspio sa svojim kolegom Umekom staviti Sloveniju na globalnu techno scenu. Podržavaju ga imena kao Paul Van Dyk, Carl Cox i Sven Vath. Trenutno živi na Ibizi i nastupa diljem svijeta, što je još razlog više da ga ne propustite u intimnoj atmosferi kluba Sirup. Valentino Kanzyani svakako je daleko dogurao od prvih gaža u Tivoliju u Portorožu, gdje je kao tinejdžer vrtio pop-hitove. U Kanzyanijevim setovima se kroz godine ocrtavala evolucija techna kao klupske sile: od funky techna s kraja devedesetih, preko energičnog dizanja s primjesama electra, pa sve do onog današnjeg, sporijeg, seksi techna. Jako je tražen na svim stranama svijeta pa ga se stoga, kao što ste mogli primijetiti, zadnjih godina nešto rjeđe viđa i čuje u ovim krajevima.

Osvojite ulaznice!

Federico Molinari, za kojeg kažu da je jedna od uspješnijih priča južne Amerike nakon Ricarda Villalobosa, rođen je u Buenos Airesu. DJ je postao krajem prošlog desetljeća, a ubrzo je, kao i uostalom mnogi južnoamerički DJ-i, otišao u obećanu zemlju - Njemačku. Skrasio se u Mannheimu, nametnuo kao ozbiljan igrač učestalim nastupima na festivalu Time Warp, a s vremenom postaje rezident u frankfurtskom klubu Robert Johnson te u Monzi na Ibizi. Kao DJ brižno slaže setove za bezbrižno raspamećenje na podiju. Tako da, tko god želi čuti na koju je foru Mannheim postao "novi Berlin" - neka ne propusti Federica Molinarija u Sirupu!

Dijelimo vam pet puta po dvije ulaznica za nastup Federica Molinarija u klubu Sirup. Sve što trebate napraviti jest poslati mail naslovljen s "Sirup - Federico Molinari", zajedno s osobnim podacima - imenom, prezimenom, adresom i kontakt brojem, na index.nagrada@gmail.com. Sretne dobitnike ulaznica obavijestit ćemo mailom. Sretno!

Pročitajte više