Osvojite ulaznice za Soul Clap i Terencea Fixmera u Sirupu!

KLUB Sirup je počeo sezonu clubbinga u velikom stilu. Rujan još nije došao svom kraju, a već su ugostili brojna svjetska imena elektronske glazbe. Na otvaranju je nastupao Jamie Jones čiji je album prvijenac od strane mnogih kritičara već proglašen albumom godine u elektronskoj glazbi. Nastupao je i čuveni Redshape, techno producent koji svoj identitet krije ispod crvene maske, zatim Jimpster koji je prošle godine proglašen najboljim producentom deep house glazbe od strane DJ Maga, dok je ove godine nominiran za najboljeg remixera.

Ovaj vikend također nije ništa manje spektakularan. U petak su na rasporedu sočni house ritmovi iz Bostona po imenu Soul Clap. Dvojac koji je u sklopu svoje europske turneje dolazi i u Sirup se uspješno etablirao kao vruće ime u neusporedivo kompetitivnijim okvirima američke i europske house-scene. Svestrani su kako po izboru glazbe, tako da se podjednako dobro snalaze u underground klubovima i na promotivnim veselicama brandova poput Victoria's Secret i Bacardija.

U subotu Sirup ugošćuje Terencea Fixmera, nezaobilaznu figuru francuske techno scene. Izdavao je za Gigolo, Datapunk, Music Man i radio remixove za velike face poput Svena Vatha, Davea Clarkea i DJ Hella. Mnogi će ga zapamtiti i po dva iznimna albuma snimljena s pionirom industrijske elektronike Douglasom McCarthyjem, članom legendarnog britanskog sastava Nitzer Ebb. S njim nastupa Petar Dundov koji je s obzirom na veliki uspjeh remixa napravljenog za Alana Fitzpatricka, a izdanog za John Digweedov popularni label Bedrock, pozvan kao headliner na 11. obljetnicu Bedrocka koja se održava u londonskom klubu Matter.

Osvojite ulaznice!

Dijelimo vam tri puta po dvije ulaznica za oba koncerta u klubu Sirup. Sve što trebate napraviti jest poslati mail naslovljen s "Sirup - petak" ili "Sirup - subota", zajedno s osobnim podacima - imenom, prezimenom, adresom i kontakt brojem, na index.nagrada@gmail.com. Sretne dobitnike ulaznica obavijestit ćemo mailom. Sretno!

Pročitajte više