Osvojite vrijedne Kare Design poklon pakete

Kada je Seve svojom "Štiklom" žarila i palila hrvatskom estradom, Fashion Week je u Zagreb doveo i dizajnera popularne štikle koja se našla na njezinoj nozi prilikom nastupa na Eurosongu na kojemu je Hrvatsku predstavljala s pjesmom "Moja štikla", Marina Fabianija.

Osim spomenutih, ova je modna manifestacija jednom prilikom u Zagreb dovela tako i brata pokojnog svjetski priznatog dizajnera i modnog industrijalca Giannija Versacea. Santo Versace Zagreb je tako posjetio u svibnju prošle godine, iako mu to nije bio prvi posjet. Prvi put u našoj se metropoli našao 1962. godine, kada je osvojio nagradu za najboljeg studenta. Budući je Zagreb tada bio destinacijom koja je predstavljala premiju, za nagradu je poslan u hrvatsku metropolu.

Nagradna igra

Osim što će ove godine nagradu za najljepšu manekenku Wella Fashion Weeka onoj koja to, prema njihovu mišljenju zasluži, imati priliku dodijeliti upravo posjetitelji Indexa glasajući za nju u pokrenutoj anketi,  Indexovi posjetitelji imat će priliku svakog dana do završetka Wella Fashion Weeka sudjelovati i u nagradnoj igri, u kojoj će  točnim odgovorom na postavljeno pitanje moći osvojiti vrijedne nagrade. Nagradna će igra biti objavljena svakoga dana u 12 sati, a dobitnici nagradne igre od jučer bit će mailom obaviješteni tijekom dana.

Danas vas u suradnji s Indexom i Wella Fashion Weekom nagrađuje Kare Design Zadar, a nagradno pitanje glasi:

Kojega je modnog dizajnera, poznatog i kao dizajnera štikle s kojom je Severina otputovala na Eurosong, ugostio zagrebački Fashion Week:

a) Santa Versacea
b) Marina Fabianija
c) Gimmija Baldininija

Deset najsretnijih čitatelja koji točno odgovore na nagradno pitanje osvajaju bogate Kare Design Zadar poklon pakete. Na adresu index.nagrada@gmail.com pošaljite mail naslovljen s "Kare Design" koji će sadržavati točan odgovor i vaše osobne podatke, a dobitnike ćemo, naravno, obavijestiti mailom. Nove nagradne igre na Indexu će vas čekati svakog dana do završetka Wella Fashion Weeka.

Sudjelujte u nagradnoj igri i sretno!

Pročitajte više