Otac Amy Winehouse izderao se na Micka Jaggera

MITCH WINEHOUSE otkrio je kako je jednom prilikom rekao slavnom Micku Jaggeru da odjebe jer je bio preglasan na Amynom koncertu. Mitch se na Micka bijesno izderao pokušavajući ga ušutkati jer nije želio da Amy poživčani zbog buke koju je stvarao slavni roker iz Rolling Stonesa i prekine koncert.

"Brinem se zbog Amy, ona se već nekoliko puta jednostavno pokupila s pozornice u sličnim situacijama. Ne voli kad su ljudi nepristojni. Na jednom koncertu sam čuo kako netko razgovara iza mene i odmah se uplašio njezine reakcije. Zato sam se okrenu i rekao nek odjebe s pričanjem, a onda sam shvatio da je to Jagger. Nije se naljutio, bio je drag te se čak ispričao zbog buke i rekao da je stvarno uživao u svirci", ispričao je Mitch.

Otac slavne Amy, bivši taksist, nedavno je i sam izdao album "Rush", nakon što je vidio kakvu je karijeru napravila njegova kći. Iako je njegova glazbena karijera tek u povojima, Mitch se hvali kako si je dobar s brojnim slavnim facama. "Upoznao sam Eltona Johna, on je prava dušica. Roger Daltrey, Russell Brand, oni su sjajni, čak imam njihove brojeve pospremljene u telefonu", kaže Mitch.   

Pročitajte više