Otac dvoje djece prijavio se u Život na vagi, želja mu je moći se okupati u kadi

Foto: RTL

USKORO počinje nova sezona emisije Život na vagi, a RTL je predstavio još dva kandidata.

>>Učiteljica iz Splita i bivši sportaš iz Slavonije novi su kandidati Života na vagi

Marica Korolija

Marica Korolija dolazi iz Novigrada Podravskog, a trenerica je košarke i nogometa školske i predškolske djece. Na težini je počela dobivati s 22 godine, nakon što je ozlijedila koljeno te zbog toga završila na tri operacije nakon čega je imala dugi oporavak. Od aktivne sportašice 33-godišnja Marica postala je pretila osoba koja ne može ništa što je prije mogla. Stoga je odlučila uzeti stvari u svoje ruke i prijaviti se u show kako bi promijenila sve ono što je muči.

Teško djetinjstvo primoralo ju je da se brine za cijelu svoju obitelj. Otac je nju i brata napustio kad je imala tek 4 godine, mama se preudala te potom razboljela i u međuvremenu dobila još troje djece s kojima je Marica živjela do svoje 19. godine. Kao najstarije dijete, odlučila se odseliti od doma. To je učinila, otkriva, kako bi svi imali barem malo bolje djetinjstvo od nje.

Danijel Mihaljčić

Danijel Mihaljčić dolazi iz Zagreba, a po zanimanju je elektrotehničar te ponosni tata sina Marla i kćeri Mei. Bio je u braku 24 godine, a danas je u sretnoj vezi sa zaručnicom.

Velika strast mu je kiparstvo, koje mu je ujedno i hobi, kao i slikanje, a neostvarena želja mu je upisati Likovnu akademiju. Debljati se počeo, otkriva, zbog pomanjkanja posla, što je uzrokovalo neslaganje u obitelji te kasnije i rastavu braka. Sve je to na Danijela djelovalo tako da je stres počeo liječiti hranom koja ga je smirivala.

47-godišnji Zagrepčanin želi smršavjeti kako bi mogao uživati u svom životu u potpunosti, a najviše mu smeta što se ne može voziti avionom, skakati padobranom ili kupati u kadi.

Pročitajte više