Otac Marijane iz BB-a: Ona je za mene od sinoć mrtva

MARIJANIN otac Ivo jako je razočaran ponašanjem svoje kćeri te kaže da je se odriče. "Sinoć od 22 sata moja Marijana je za mene mrtva", rekao je tata Storyju nakon što je gledao kako se udana Šibenčanka ljubi i pod plahtom mazi s Nemešom. Prije samo dva dana Marijanin je otac govorio drugačije. "Ona je odrasla osoba i njezin otac nju podržava u svakom pogledu. Ona je moja i u svakom slučaju, što god da napravi uz nju sam. Ja u nju vjerujem u jednostavno stojim iza svakog njezinog postupka. Svaki njezin postupak je svjestan, to je moje uvjerenje. Ima mene i svoju majku, može u nas vjerovati", rekao je tada za Index Ivo. No, očito se predomilio nakon scena u kojima se Marijana "hvatala" s Nemešom.

Marijanin otac Nemeša nizašto ne krivi

"Njena majka to nije gledala, ja jesam. Alkohol joj nije nikakvo opravdanje. Da se valjala po podu i da ju je netko odnio u krevet, još bih to i shvatio, ali što trijezan misli - pijan radi", rekao je Storyju gospodin Ivo. Dodaje kako Nemeša nizašto ne krivi jer je on i sam Marijani rekao da zna kako to što rade nije u redu, a ona je sve potencirala.

Marijanin suprug ne želi više surađivati na showu jer mu BB ocrnjuje suprugu

"Ne znam što misli njen suprug Ivan, ali bilo bi mi žao da prijeđe preko ovoga i na taj način pogazi svoje dostojanstvo, iako je Marijana moje dijete. On je prekrasan čovjek koji to nije zaslužio", kaže Marijanin tata. Dodaje kako je svima ovo teško razdoblje, a najgore mu je što je Marijanu volio najviše od sve svoje djece. Voljela ju je i svekrva iz Šibnika, koja ju je prihvatila kao vlastito dijete. "Neugodno mi je otići na kavu i javljati se ljudima da mi netko ne bi rekao nešto krivo. Znam da će se bura stišati, ali ovo nije lako zaboraviti", dodaje gospodin Ivo.

Marijanin suprug Ivan javio se RTL-u porukom te rekao da odbija dalje surađivati jer se cijeli Big Brother sveo na ocrnjivanje njegove supruge. Također je javio da nema namjere pojavljivati se u studiju u emisiji. 

Pročitajte više