Otac Nives Celzijus: Oštećen sam jer svi misle da sam zlostavljao Nives



SUDSKA trakavica oko Nives Celzijus i njezina oca završena je krajem prošle godine, ali Nivesin otac nije zadovoljan presudom protiv svoje kćeri.

Anej Sam, ili pravim imenom Spaso Čanković, izjavio je da mu je žao što je Nives dobila samo novčanu kaznu od 7.108 kuna za povredu časti i ugleda te smatra da je trebala ići u zatvor. "Nisam potpuno zadovoljan presudom jer me uvrijedila i oklevetala. U Storyju je rekla da sam je predstavljao kao ljubavnicu dok je bila desetogodišnja djevojčica", rekao je Anej koji trenutačno živi u Sloveniji i piše knjige. Nives nije željela komentirati ništa vezano uz oca i tužbu. "Samo se želim odmoriti od svega toga", rekla nam je u telefonskom razgovoru.

Zagrebački Općinski kazneni sud nepravomoćno je osudio Nives na novčanu kaznu u listopadu prošle godine, a njena odvjetnica je odmah uložila žalbu. Otac ju je tužio za klevetu jer je u jednom intervjuu izjavila da se slikala za Playboy, jer ju je otac "psihički zlostavljao", te pričala da ju je pred prijateljima predstavljao kao svoju ljubavnicu. Nives je oslobođena optužbe za klevetu te je samo osuđena za povredu časti i ugleda.

Pročitajte više