Otkazana Ultra u Miamiju, što će biti sa splitskom?

Foto: Borna Filic/Pixsell

ULTRE u Miamiju neće biti ni ove godine, objavili su organizatori festivala na Facebooku.

"Zbog trenutne situacije oko covida-19 nažalost smo primorani pomaknuti Ultra Miami za 2022. godinu. Razumijemo vaše nezadovoljstvo i frustraciju, ali želimo producirati najbolju Ultru u povijesti festivala. S nestrpljenjem vas ponovo očekujemo na našem plesnom podiju, gdje ćete doživjeti nezaboravne uspomene", stoji u objavi.

Do splitske Ultre ostalo je još 125 dana i nije poznato što će biti s ovogodišnjim festivalom.

Prošle godine su organizatori tek krajem svibnja objavili da se Ultra neće održati te su naglasili da je odgođena za 2021. godinu. 

Prvi čovjek splitske Ultre Joe Bašić u veljači je na radiju Enter Zagreb rekao da će organizatori procijeniti što će biti s ovogodišnjim izdanjem.

"Kao odgovorni organizatori pratimo događanja, usko surađujemo s vlastima, svima koji su nadležni za donošenje odluka za sigurnost posjetitelja i festivala. Na međunarodnom nivou surađujemo s više grupacija ljudi koji pokušavaju naći rješenje za budućnost festivala, od covid-putovnice do brzih testova. Bio sam na više tih razgovora, pokušava se naći rješenje, ali nažalost, teško je tu biti pametan. Svaki dan se nešto mijenja i mi kao ozbiljni i odgovorni organizatori nismo u mogućnosti ništa potvrditi. Mi, isto tako, ne možemo donositi odluke bez službene odluke od strane države i grada", rekao je.

 

Pročitajte više