Otkrili grešku u seriji Bolji život: Siniša Pavić napravio je jednu ogromnu pogrešku

Screenshot: IMDB

KULTNA serija Bolji život, koja se emitirala od 1987. do 1991., jedna je od najgledanijih serija u bivšoj Jugoslaviji. Više od milijun gledatelja pratilo je život obitelji Popadić, a zbog jedne objave ponovno se počelo pričati o seriji. 

Na Facebook stranici Dnevna doza prosječnog advokata tvrde kako su nasljednici koji su se pojavili u testamentu Gigine sestre napravili veliku grešku. 

"Siniša Pavić napravio je jednu golemu pogrešku u Boljem životu jer je, kada je Gigina sestra ostavila oporuku u kojoj je za svoje nasljednike odredila Giginu djecu (Violetu, Guzu i Slobodana), postavljajući im njima teške uvjete koje prvo moraju ispuniti kako bi bili oglašeni za nasljednike, nije trebalo krenuti putem ostvarivanja tih postavljenih uvjeta, već su nasljednici jednostavno mogli ne prihvatiti nasljedstvo", navode. 

KVIZ PITANJE IZ NASLEDNOG PRAVA Siniša Pavić je napravio jednu ogromnu grešku u Boljem Životu, jer kada je Gigina sestra...

Posted by Dnevna doza prosečnog advokata on Sunday, 13 February 2022

Podsjetimo, prema oporuci, Violeta se trebala udati, Guza naći posao, a Slobodan završiti razred vrlo dobrim uspjehom, što je zapravo i cijeli zaplet serije. 

Sve je moglo biti drukčije 

"Tada bi sve naslijedio Giga kao jedini zakonski nasljednik svoje sestre. Tako bi Popadići pare uzeli odmah, platili bi Macoli spomenik (ispunili i nalog) i ne bi uopće bilo serije. Postavlja se onda pitanje zašto odvjetnik Radujković nije krenuo u tom smjeru, nego je Gigi rekao da u oporuci nema nijedne rupe", dodali su. 

Objava je izazvala hrpu komentara, a onih duhovitih nije nedostajalo. 

"Oni da se odreknu u Giginu korist !? Prije bi se odrekli u korist Jezdimira Uskokovića", stoji u objavi koja je nasmijala mnoge. 

Pročitajte više