Otkrivamo nepoznate hrvatske ljepotice: Andrea Anković

Foto: GC/Facebook

SRIJEDA je i vrijeme je za novu nepoznatu hrvatsku ljepoticu, koju apsolutno morate upoznati.

Ovog puta odlučili smo se za 21-godišnju Andreu Anković koja nam dolazi iz Metkovića. Završila je Prirodoslovno-matematičku gimnaziju i sada pohađa treću godinu geodezije i geoinformatike u Zagrebu.

"Uz fakultet, volim se uvijek držati zaposlenom te često treniram, bavim se sportom i volim kuhati zdravo, provoditi vrijeme u prirodi, općenito voditi zdrav način života. Jednoga dana planiram i napraviti neke poslovne korake u tom smjeru", otkrila nam je.

Priznala nam je da je prava dobrica.

"Nisam nikad probala alkohol ni cigarete, a večer uz dobru knjigu mi je draža od izlazaka. Obožavam životinje. Radim i kao model povremeno, koliko mi fakultetske obveze dopuštaju. Volim pozitivne i iskrene ljude, ljude koji će radije otići sa mnom na Sljeme nego na kavu ili u shopping", tvrdi.

Dodaje da su joj najodbojnije osobine lijenost i neambicioznost mladih ljudi, koji umjesto da se potrude izgraditi nešto dok su još mladi, bezvoljno vrijeme trate na ispijanje kava i izlaske.

"Kod dečka volim da je samostalan, iskren i dobra osoba. Bitno mi je da možemo voditi kvalitetan razgovor i da nije površan te da mu nisu bitne samo materijalne stvari. A najzgodniji poznati frajer mi je eto baš moj dečko", rekla nam je ne otkrivši njegovo ime.

Na kraju nam je otkrila i neke svoje planove.

"Dodala bih i da volim putovati, govorim pet jezika ( engleski , španjolski, hrvatski aktivno te njemački i talijanski pasivno) obožavam pisati i nadam se da ću jednoga dana objaviti i svoju knjigu. Smatram da je kljuc života svestranost, tako da vam nikad ništa ne dosadi", zaključila je. 

Provjerite i njezin profil na Gentleman's Choiceu.

GC profil Andree Anković.

Pročitajte više