Otkrivamo nepoznate hrvatske ljepotice: Dina Nikolić

Foto: GC/Facebook

SREDINA je tjedna, idealno vrijeme za upoznavanje još jedne Indexove nepoznate ljepotice. Ovog puta odlučili smo se za prekrasnu 20-godišnju Zagrepčanku Dinu Nikolić. Crnokosa ljepotica ispričala nam je čime se bavi.

"Završila sam 12.gimnaziju i pripremam se za upis na Zdravstveno veleučilište. Redovito odlazim u teretanu . Osim u teretani, svoje slobodno vrijeme provodim družeći se s prijateljima. A najviše volim ići u kino te bih voljela više putovati", rekla nam je.

Otkrila nam je i kako izgleda njen idealni muškarac.

"Što se tiče izgleda idealni tip za mene bi bio tamnoputi, zelenooki, isklesani dečko. No prije svega volim pametne, samouvjerene i pristojne muškarce s dobrim smislom za humor", rekla je.

Osobine koje voli kod ljudi su međusobno poštovanje, optimizam, druželjubivost i pristojnost, a najviše izbjegava osobe koje su bahate, nemaju poštovanja prema drugima, vole se hvaliti i šire negativnu energiju.

"Najzgodniji poznati frajer mi je glumac Henry Cavill. Kod njega mi se najviše sviđaju njegove izrazito lijepe crte lica i pogled", dodala je. 

Za više fotografija posjetite Dinin GC profil.

GC profil Dine Nikolić.

Pročitajte više