Otkrivamo nepoznate hrvatske ljepotice: Laura Šmider

Foto: GC

SRIJEDA je, kao što već dobro znate, dan kad vam predstavljamo nepoznate hrvatske ljepotice koje morate upoznati.

Danas ćemo vam predstaviti 22-godišnju Lauru Šmider, kojoj su ipak draži nadimci Kendi ili Kendika.

"Trenutno studiram menadžment u Slavonskom Brodu i polažem vozački ispit. Zbog toga sam većinom na području Slavonije, ali često sam i u Zagrebu kod roditelja. U slobodno vrijeme se bavim amaterskim pjevanjem, iako bi voljela u skorije vrijeme ozbiljnije se posvetiti glazbi. Interes mi je završiti fakultet i zaposliti se, a nakon toga naravno osnovati obitelj", otkrila nam je ukratko o sebi.

Kad je riječ o dečkima, ne pada na izgled nego na kvalitete i djela.

"Volim romantične, samouvjerene muškarce koji se znaju zaštitnički ponašati prema curi i koji će sve napraviti da me osvoje. Volim pažnju, ali ne i konstantna pitanja 'Kuda ideš? S kim? Kad se vraćaš?' Kod dečkiju najviše padam na šarm, a umišljenih, loših i dosadnih uleta mi je preko glave. Ne volim laž, spletke, škrte i sebične ljude koji misle samo na sebe. Volim dobre, neiskvarene osobe koje znaju slušati, biti podrška, pružiti ljubav, utjehu i pomoć kada mi je to najpotrebnije", ispričala nam je.

Najzgodniji poznati muškarac joj je Ivan Herceg.

"Odličan glumac s puno dobrih kvaliteta koje bi trebao imati svaki muškarac. Ima taj samouvjereni stav frajera koji ga ističe od većine", tvrdi.

Provjerite i njezin profil na Gentleman's Choiceu.

GC profil Laure Šmider.

Pročitajte više