Otkrivamo nepoznate hrvatske ljepotice: Nera Lešić

Foto: Facebook

DOŠLO je vrijeme za još jednu ljepoticu, a ovog smo se puta odlučili za lijepu plavušu Neru Lešić, koja nam dolazi iz Bošnjaka, malog mjesta u Slavoniji. Trenutno živi u Puli, gdje studira treću godinu Poslovne ekonomije.

Otkrila nam je da su joj dvije najveće zanimacije u životu faks i modeling te je članica uspješne modne agencije.

"Interesi su mi u životu završiti faks , naravno, možda čak paralelno upisati još jedan, a kako strašno volim kamere i fotoaparate htjela bih se okušati i u voditeljskim vodama. Isto tako htjela bih proputovati svijet, kako poslovno tako i zbog sebe", rekla nam je.

Ispričala nam je da je već okusila inozemnu modnu karijeru, i da joj na tom polju dobro ide.

"I sada imam pozive za van, ali zbog faksa morala sam ih na žalost odbiti", dodala je.

Otkrila je i kakve dečke voli.

"Hmm... Nemam neki svoj tip muškarca, ali mogu me privući šarmantni, zabavni i uspješni dečki. Naravno, fizički izgled je neizbježan...  Mogu me osvojiti i svojom posebnošću...  Nema te točne stvari na koju ja padnem kod dečka, kod mene mora cjelokupan dojam biti baš to, inače ne prolazi. Dosta sam izbirljiva i to mi se sviđa, ali volim kad se osoba zna lijepo obući i pazi na svoj izgled", ispričala nam je.

Osobina koju voli je iskrenost, pošto je i sama dosta iskrena, ponekad možda i previše, a ne voli ljubomoru i laž.

"Najzgodniji frajer je Nick Bateman. Zašto? Pogledajte njegovu sliku pa će vam ubrzo biti sve jasno, plus njegov neodoljivi mali psić", otkrila nam je na kraju.

Provjerite i njezin profil na Gentleman's Choiceu.

GC profil Nere Lešić.

Pročitajte više