Otkriven identitet 30-godišnje tajnice, navodne ljubavnice Ashleya Colea

OTKRIVEN je identitet 30-godišnje tajnice koja tvrdi da je spavala s Ashleyem Coleom te je britanskom Sunu otkrila detalje njihovih susreta u hotelu.

Nekoliko nogometnih fanova objavilo je njeno ime na internetu nakon što je njena priča izašla u medijima. Navodno se radi o tajnici jednog Premiership kluba. U prilog tome ide i njena izjava Sunu da želi ostati anonimna, jer se boji da će izgubiti posao.Nogometni forumi tvrde da je tajnica bila s još dvije zvijezde engleskog nogometa u posljednjih nekoliko mjeseci. 30-godišnjakinja je rekla da je Ashley Cole njen broj dobio od jednog svog kolege nogometaša, ali nije ga imenovala.

Tvrdila je da se nekoliko puta susrela s Ashleyjem u hotelu gdje su igrači noćili uoči utakmice. Švercala mu je vino u sobu, a on je bio prestrašen da ga ne otkrije žena ili netko od klupskih dužnosnika. U sobi so njihove navodno je bio John Terry pa je Ashley pojačao televizor kako ih ne bi čuo. Ove optužbe ozbiljno su uzdrmale brak nogometaš i njegove žene, pjevačice Sheryl Cole. Ona se pojavila na dodjeli Brit Awards bez vjenčanog prstena, ali niti jedno od njih još nije davalo izjave o njihovoj zajedničkoj budućnosti.

Pročitajte više