Otkrivena tajna ljubav: Britanci ne mogu vjerovati s kim se kraljica Elizabeta vozila u Windsor

Screenshot: Abbey Thomas

KRALJICA Elizabeta strogo drži do pravila, pa joj se čak i članovi njene obitelji u sklopu protokola klanjaju i paze na svoje ponašanje pored nje, no čini se da su odnosi puno topliji kad nitko ne gleda. Tako su Englezi koji su se zatekli pored puta kojim je prolazila do Windsora, u kojem će Harry oženiti Meghan, snimili kako se Elizabeta drage volje vozi u istom automobilu kao Meghanin pas Guy.

Na snimci se vidi kako razigrani bigl gleda kroz prozor, dok se u pozadini nazire Elizabetin lik.

Meghan je sa sobom povela Guya kad se lani iz Kanade preselila u London kako bi živjela s Harryjem u Kensingtonskoj palači. Nakon selidbe Guy je ozlijeđen pod nepoznatim okolnostima, a liječio ga je poznati britanski veterinar Noel Fitzpatrick. S Meghan je u veterinarsku kliniku išao i Harry, a na kraju se oporavio.

Na Instagram profilu koji je obrisala prije nekoliko mjeseci Meghan je pisala da su joj njeni psi "cijeli svijet" te je često objavljivala fotografije s njima. Njen drugi ljubimac Bogart ostao je u Kanadi jer su veterinari rekli da je prestar za let do Velike Britanije. Odluka da ga ne dovede sa sobom u London, Meghan je teško pala.

S druge strane, britanski mediji lani su izvještavali da je kraljici slomljeno srce nakon što je njena ljubimica Willow uginula. 

Pročitajte više