Otkriveni prvi detalji strašnog ubojstva srpske pjevačice

Foto: Facebook

NEKOLIKO sati nakon što je srpski ministar unutarnjih poslova Nebojša Stefanović potvrdio da je pronađeno tijelo 32-godišnje pjevačice Jelene Marjanović, beogradski mediji prenose prve detalje ovog strašnog ubojstva.

Pjevačica je nestala jučer oko 15 sati nakon što je otišla trčati po nasipu u beogradskoj Borči, a nakon 20-satne potrage njeno je tijelo pronađeno u vodi, u kanalu ispod nasipa u borčanskom naselju Crvenka.

Policija je pet metara od mjesta na kojem je pronađeno tijelo Jelene Marjanović našla njenu trenirku, tenisicu, mobilni telefon i tragove krvi, doznaje Blic. Na njenoj glavi i tijelu navodno su pronađene višestruke ozljede kojima je nažalost podlegla prije no što je pronađena.

U potragu za pjevačicom narodne glazbe bio je uključen veliki broj pripadnika beogradske policije, kao i psi tragači, piše Kurir. Jelena je bila s mužem i kćerkom na nasipu kad je otišla trčati, no nikad se nije vratila.

Jelenin suprug Zoran je neposredno nakon njenog nestanka zajedno s obitelji krenuo u potražnu akciju, a od jutros se nalazi na ispitivanju u policiji. Policija od jutros također ispituje i Zoranovog oca te 13-godišnjeg sina, prenosi Blic.

Prema riječima Jeleninog kuma, pjevačica je bila u odličnoj tjelesnoj kondiciji, a trenirala je i karate. Obitelj tvrdi da nije imala nikakvih problema u braku te da joj nitko nije prijetio.

Iza ubijene pjevačice ostala je neutješna petogodišnja kćerkica Jana.

Pročitajte više