Otkriveno kad kreće druga sezona serije "Stranger Things"

Screenshot: YouTube

PRETHODNI tjedan bio je dobar tjedan za sve ljubitelje serije "Stranger Things". Najprije je najavljeno da će se teaser za drugu sezonu popularne serije emitirati tijekom Super Bowl-a, a potom je objavljena i zanimljiva fotka glumaca odjevenih u kostime Ghostbustersa, čime se aludiralo na Noć vještica.

Na njihovom službenom Twitter profilu objavljena je fotka koja je prikazivala vremensku prognozu za Houston (gdje se održao Super Bowl), koja je za nedjelju predviđala crvene oblake, munje te najmanju dnevnu temperaturu od -11 i najveća od 11 stupnjeva. Izgledalo je to poprilično neobično, s obzirom na prognoze prikazane prethodnih dana.

Neki od obožavatelja serije počeli su se pitati što bi još objavljena slika mogla implicirati. Po teoriji objavljenoj na portalu "The Wrap", slika je ukazivala na početak prikazivanja druge sezone, te su obožavatelji odlučili istražiti prikazani set stupnjeva, isključujući onaj zadnji. Ovaj set sadržava brojeve 58 i 67, 42 i 50, 30 i 13. Oduzimajući manje brojeve od većih u ovom nizu, brojevi koji ostaju su 9, 8 i 17.

A ako pobliže pogledamo dobivene brojeve, dolazimo do datuma 8.9.2017. kada je petak, a svi obožavatelji Netflix-a znaju kako inače započinju s emitiranjem novih sezona – petkom!

Ipak, ova nagađanja pokazala su se netočnima, nakon što je teaser emitiran na Super Bowl-u najavio početak emitiranja 31. listopada 2017., točno za Noć Vještica. Zaključujući po datumu početka emitiranja druge sezone, možemo očekivati još strašniju nego što je to bila prethodna.

Pročitajte više