Otkriveno zašto je Justin Bieber odbio Usherov poziv za nastup na Super Bowlu

Prije Super Bowla, jednog od najvećih sportskih događaja u SAD-u, na društvenim se mrežama nagađalo da će s Usherom nastupati njegov dugogodišnji prijatelj Justin Bieber. No kako prenosi Page Six, Bieber je odbio nastup na poluvremenu jer "nije osjećao da treba nastupati".

Zato je pjevač sa svojom suprugom Hailey nastup gledao udobno smješten na stadionu Allegiant u Las Vegasu. "Nema zle krvi između Ushera i Justina. Justin jednostavno nije bio za to, nije to osjećao", rekao je izvor i dodao da je Usher dao sve od sebe da pokuša uvjeriti Biebera jer je htio stvoriti trenutak koji će odati počast njihovoj zajedničkoj povijesti.

Usher je, naime, imao veliku ulogu u stvaranju brenda Bieber jer je pomogao mladom pjevaču da stekne svjetsku slavu sa samo 13 godina, a zajedno su nastupali 2010. godine u pjesmi Somebody to Love. Bieber je 2019. godine progovorio o svojoj borbi s anksioznošću pa 2022. otkazao preostale datume svoje turneje Justice.

Pjevaču je dijagnosticiran Ramsay Hunt sindrom, koji, osim bolnog osipa, može izazvati i paralizu lica te gubitak sluha. Ipak ranije ovog mjeseca nastupio je uživo prvi put nakon više od godinu dana na intimnoj svirci u Drake‘s History Clubu u Torontu uoči NHL All-Star Weekenda 2024.

Usher je na poluvremenu Super Bowla nastupao uz Aliciu Keys i H.E.R., zajedno s Lil Jonom, Ludacrisom, Jermaineom Duprijem i Will.i.amom. Unatoč nekim lošim ocjenama Usherove izvedbe, gledalo ju je nešto više od 30 milijuna kućanstava, prema podacima objavljenim dan nakon velikog sportskog događaja.

Pročitajte više