Otvara se prvi sado-mazo klub u Hrvatskoj

U CENTRU Zagreba uskoro će se otvoriti prvi sado-mazo klub u Hrvatskoj. Zvat će se "Sodoma i Gomora" po razvratnim gradovima iz Biblije, a bit će uređen po uzoru na amsterdamske sado-mazo klubove, ali prilagođen hrvatskom senzibilitetu i svjetonazoru.

Kako je rekao vlasnik kluba Igor Kolovrat za Jutarnji list, u klubu će biti dopušteno sve, osim nasilja i droge, čak i seks.

Klub će raditi sedam dana u tjednu i ulaz se neće posebno naplaćivati. Svaki će dan biti posebno tematski određen, s drugačijom hranom i glazbom, a niti hrana neće biti uobičajena.

U Sodomi i Gomori nastupat će razni performeri, primjerice berlinski par tijekom čije točke djevojka visi sa stropa, a partner joj veže različite dijelove tijela.

Zatim, djevojke će u dva metalna kaveza stimulirati posjetitelje na ples, plesačice će se nalaziti i u staklenim terarijima, a konoborice će biti odjevene u sado-mazo stilu.

Kako je rekao Kolovrat klub će imati i VIP zonu, tzv. play room gdje će se povlačiti ljudi koji žele biti sami. U play roomu zid će biti obojan u crveno, a na devet monitora puštat će se razni filmovi.

Pročitajte više