Otvorenje H&M-a: Kupci i znatiželjnici navalili kao da sutra ne postoji

POTPUNO očekivano, otvaranje prvog H&M-a u Hrvatskoj izazvalo je pravi stampedo željnih kupaca. Dućan na Cvjetnom svoja je vrata otvorio danas u 11 sati nakon što su Claudia Oszwald,  Country Manager za Hrvatsku i Store Manager Verdina Bešić zajedno su prerezali crvenu vrpcu. Nakon toga, u dućanu je zavladala ogromna gužva, a većinom ženska populacija kupovala je i razgledavala kao da sutra ne postoji.

"Izuzetno nam je zadovoljstvo osjetiti ovako srdačnu dobrodošlicu hrvatskih kupaca. Uvijek smo ponosni kada dođemo u novu zemlju i jako smo sretni što možemo ponuditi modu i kvalitetu za najbolju cijenu. Svaki dan u ponudi našeg dućana bit će nove stvari. Spremni smo pozvati sve na nezaboravno shopping iskustvo", izjavila je na otvorenju prigodom Claudia Oszwald.

H&M trgovina na Cvjetnom zapošljava oko 50 ljudi, a nalazi se u samom središtu grada Zagreba. Cijene u trgovini kreću se od 34,90 kn za basic T-shirt, za ženske topove 69,90 kn i haljine za 99,90 kn. Ženske i muške traperice dostupne su već od 299 kn, a muški sakoi od 399 kn. Radno vrijeme je od ponedjeljka do subote od 9 do 21, a nedjeljom od 10 do 19 sati. Uskoro se otvara još jedan H&M dućan u Zagrebu. od 14. travnja ljubitelji te marke će moći kupovati i u Arena Centru, a otvorenje je u 9 sati.

Pročitajte više