Otvorenje vodičke Haciende obilježile zagrebačke posvuduše

VODIČKA Hacienda je uz DJ-a Funkermana iz Nizozemske svečano otvorila svoja ljetna vrata te će ovog ljeta kao i prethodnih nuditi bogat sadržaj ljubiteljima clubbinga i ludih tuluma uz topli povjetarac. Otvorenju su nazočile brojne osobe iz domaćeg javnog života. U prvom redu "Farmaši" Dino Bubičić i Ivana Paris, navodno dvojac koji se za vrijeme trajanja showa "Farma" kresnuo osam puta.

Nešto kasnije na party su došli Stefany Hohnjec i njezin dečko Tomislav Perić, tenisač i sin dubrovačkog restorana. Za divno čudo na ovom se partiju nisu posvađali, čemu inače mnogi svjedoče kad se nađu u njihovoj blizi na sličnim društvenim događanjima.

Hacienda Summer festival

A na otvorenju su bile i nezaobilazne Aleksandra Grdić i Maja Cvjetković kojoj je od nekoga povezanog s nogometom tamo jedino bio Igor Štimac, pa nije jasno što je u Haciendi tražila, jer je poznato kako Maja obilazi samo one evente koji vrve ljubiteljima velikih zelenih terena i brojnih šuškavih papirića u novčaniku.

Hacienda će, inače, ove godine ugostiti nešto manje poznatih DJ imena, dok će house DJ-evi i dalje gostovati srijedom i petkom. Hacienda Summer festival trajat će od 22. do 24. srpnja. Prvi dan će goste zabavljati Tom Novy, drugi Fedde Le Grand, a treći StoneBridge.

G.P.
Foto: Ante Baranić/Cropix

Pročitajte više