Ova curica godinama je pratila Akija na nastupima. Zbog sprovoda je došla iz Njemačke

Screenshot: RTL

13-GODIŠNJA Matea Krajačić vjerojatno je najveći fan Parnog valjka. Bend obožava otkad ga je jednom slučajno kao dijete čula u očevoj glazbenoj kolekciji.

Akijev glas je prvi put čula kad je bila vrtićke dobi, a zatim ga je s ocem pratila po koncertima. Upoznala ga je kad je imala samo osam godina. Oduševila je Akija na jednom koncertu, a onda su članovi benda pokrenuli potragu za njom na Facebooku. Na sljedećem koncertu bila je njihova posebna gošća i to nastavila biti i na svakom sljedećem.

"Radi ovoga se treba ići dalje i živjeti, radi nje", rekao je tad Aki, kad su se upoznali.

Od svog idola se jučer oprostila na Zdencu života kod zagrebačkog HNK, a zatim i na Mirogoju. Na Zdencu života ostavila je njihovu zajedničku fotografiju s potpisom: "Tvoja Matea..." Zbog sprovoda je s ocem doputovala čak iz Njemačke.

Matea nije mogla sakriti tugu zbog Akijeva odlaska pa je pred kamerama i zaplakala. "Zadnji put smo Akija vidjeli u Varaždinu i Splitu, na dva koncerta u istom tjednu. I uvijek je ono bilo - vidimo se. Tako smo se oprostili zadnji put isto. Vidimo se", rekao je za RTL Željko Krajačić, Matein otac.

Pročitajte više