Ova kraljevska pravila tijekom trudnoće Meghan mogla jako teško pasti

Getty

U PONEDJELJAK je Kensingtonska palača objavila da će princ Harry i Meghan Markle na proljeće postati roditelji, a proteklih pet dana oči cijelog svijeta su uprte u njih dvoje. Dijete koje se rodi bit će sedmo u redu za nasljeđivanje britanskog prijestolja, ali kako stvari stoje neće dobiti titulu princa i princeze kada se rodi.

Tijekom trudnoće Meghan će se morati pridržavati kraljevskih pravila koja se ne bi baš svidjela običnoj smrtnici, a pogotovo feministici za kakvu se predstavlja vojvotkinja.

Meghan neće smjeti govoriti o spolu bebe prije nego se rodi. Običaj je da se spol djeteta objavi tek nakon rođenja, dok će javnost na ime novog člana kraljevske obitelji čekati nekoliko dana.

Baby shower je jako popularan u Americi i Meghan je često odlazila na darivanja kod svojih frendica i kolegica. Međutim, njoj je zabranjeno organizirati ga, budući da aristokracija smatra da je neprimjereno organizirati zabave darivanja.

Morat će zaboraviti prekooceanska putovanja. Za turneju po Australiji morala je tražiti posebnu dozvolu kada je u 12. tjednu trudnoće potvrđeno da je sve u redu.

Ona i Harry će izabrati tri ili četiri imena za dijete. Prinčevi Harry i William imaju četiri imena, dok Williamova djeca imaju po tri, pa se pretpostavlja da će i Harry nastaviti bratov običaj.

Na porodu s Meghan će biti dva porodničara, tri babice, tri anesteziologa, četiri člana kirurgije, dvoje pomagača, četiri pedijatra, laboratorijskog tehničara za krvne pretrage i tri menadžera. Prije nego itko sazna za rođenje nasljednika, Harry će obavijestiti kraljicu Elizabethu.

Pročitajte više