Ovaj nastup iz polufinala The Voicea ima već 50.000 pregleda na YouTubeu

Screenshot: Youtube

SINOĆ je održano polufinale četvrte sezone pjevačkog showa The Voicea Hrvatska. Dalje u finale idu Ana Širić, Luka Novokmet, Jakov Peruško Rihtar i Martin Kosovec. 

Najviše pregleda na YouTubeu, skoro 50 tisuća, od sinoćnjeg nastupa ima Martin Kosovec, koji je izveo pjesmu Unchained Melody uz glasnu podršku publike.

"Ovaj glas vodi na razna mjesta, to sad već zna cijela nacija", pohvalila ga je Vanna. Hvalili su ga i pratitelji u komentarima ispod videa na YouTubeu. 

"Ovo se rađa jednom u 100 godina, on je nada današnje glazbe i današnje mladeži. Apsolutno najposebniji kandidat svih emisija ikad u Hrvatskoj, a i šire", "Fantastičan. Tako mi je drago da je prošao i nadam se da će nastaviti svoju glazbenu karijeru i da ćemo i u budućnosti imati kome ići na koncerte. Naprijed do pobjede Martin", "Najveći doktor. Gospodine kapa dolje, zaslužuješ pobjedu, kidaš svaku pjesmu, uživao sam kao nikad, hvala ti", pisali su. 

Drugi po broju pregleda je Sergej, treći Jakov

Drugi je Sergej Božić s 25 tisuća pregleda, a otpjevao je pjesmu Još i danas zamiriši trešnja. On je tom izvedbom rasplakao publiku, no ispao je iz natjecanja. Bio je dio Vanninog tima.

Treći je Jakov Peruško Rihtar, koji ima više od 15 tisuća pregleda na YouTubeu. Izveo je pjesmu Dva put san umra. Jakov je bio dio Dininog tima i nastavio je dalje u natjecanje. 

Pročitajte više