Ovako je par Puljak izgledao 1995., Marijanu uspoređivali s Baby iz Prljavog plesa

Foto: Facebook

IVICA PULJAK pobijedio je u prvom krugu prijevremenih izbora u Splitu u bitci za splitskog gradonačelnika. U drugom krugu sukobit će se s HDZ-ovim Zoranom Đogašem. Ivici je velika podrška njegova supruga Marijana Puljak, saborska zastupnica Centra.

Par je u braku gotovo 27 godina, a na društvenim mrežama često se prisjećaju početaka svoje ljubavi. Ivica je jednom prilikom objavio fotografiju s vjenčanja i oduševio mnogobrojne pratitelje na društvenim mrežama.

"Nosim je od 1995. godine", napisao je tada u opisu romantične fotografije. Mnogi su uočili i pisali da je Marijana u mladosti sličila na Baby iz Prljavog plesa, a on na Billa Gatesa.

Jednom je Ivica objavio njihovu fotku iz mladosti te je usporedio s novijom fotkom.

"Malo manje kose, malo više kila, ali ljubav ista", napisao je.

Inače, Ivica i Marijana imaju troje djece: dvije kćeri, Emu i Ivu, te sina Tomu. Oni su sinoć došli u stožer proslaviti izborni uspjeh svog oca. U svibnju prošle godine, tijekom redovnih lokalnih izbora, svojim roditeljima se u stožeru pridružio samo Toma, dok su Iva i Ema zbog studija slavile s ocem preko videopoziva.

Ema je u rujnu prošle godine diplomirala na Fakultetu elektrotehnike i računarstva Sveučilišta u Zagrebu. "Mag. ing. comp s najljepšim osmijehom. Naše prvo dijete s diplomom, na putu do doktorata. Svi smo jako ponosni i uzbuđeni", pohvalila se tad ponosna majka.

Marijana i Ivica zaljubili su se još kao studenti splitskog Fakulteta elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje, na kojem je on 2001. počeo raditi kao profesor. 

Pročitajte više