Ove holivudske face ne podnose jedna drugu

Foto: Profimedia

SVAĐE među kolegama normalna su pojava na svakom poslu, pa i na onom na kojem su ti kolege svjetski poznate face.

Svađa između Bette Davis i Joan Crawford bila je tako žestoka da je o njoj snimljena serija, no dosta je glumaca mlađe generacije koji se ne mogu smisliti.

Johnson: To je Dieselov pokušaj manipulacije

Među njima su Dwayne The Rock Johnson i Vin Diesel koji se ne podnose. Vin Diesel je jednom prilikom govorio o njihovom odnosu, a misli da je problem nastao kad je kritizirao Johnsonovu izvedbu na setu Fast Five. Vrhunac svađe dogodio se 2016. godine, kad je Johnson sve muške glumce iz franšize Brzi i žestoki nazvao "guzicama od šećera".

Diesel je pokušao izgladiti stvari 2021. objavom na Instagramu.

"Moj mali brate Dwayne, došlo je vrijeme. Svijet čeka finale Fast 10", napisao je.

Dwayne nije reagirao onako kako je očekivao, već je post nazvao Dieselovim pokušajem manipulacije.

Zvijezda Magic Mikea navodno ne plaća stanarinu

Ni zvijezde Magic Mikea Channing Tatum i Alex Pettyfer nisu prijatelji. U njihovom slučaju problem je nastao zbog love.

Naime, Pettyfer je unajmio stan u New Yorku od Tatumovog prijatelja i nije plaćao najamninu. Kad je to saznao, Tatum je kolegi poslao mail. "Ne zajebavaj se s mojim prijateljima. Duguješ novac. Jebeno plati. Ne budi klaun", napisao mu je.

27 godina svađe Willa Smitha i njegove televizijske ujne

Ništa bolji nije bio ni odnos zvijezda Princa s Bel Aira Willa Smitha i Janet Hubert.

Svađa duga 27 godina prema njemu je započela zato što je on bio glavna zvijezda, a ona je to htjela biti. Ona pak njega optužuje da joj je zlobnim komentarima u javnosti uništio karijeru.

Navodno su obje strane izgovorile neke jako ružne stvari, a Janet je na kraju napustila seriju s gorkim okusom u ustima. Prije dvije godine ona je pristala gostovati u podcastu Willove supruge Jade Pinkett-Smith u kojem su izgladili sve nesporazume.

Svađa u restoranu Tommyja Leeja Jonesa i Jima Carreya

Tommy Lee Jones nije uživao u suradnji s Jimom Carreyjem.

Tijekom snimanja filma Batman Forever Tommy se navodno teško nosio s Jimovim ponašanjem na setu. Jim je jednom prilikom ispričao da mu je stariji kolega prišao u restoranu i rekao da ga ne podnosi.

Bivši ljubavni partneri završili u hit seriji

U slučaju Jeromea Flynna i Lene Headey razlog neslaganja bio je potpuno logičan - prije toga su prekinuli ljubavnu vezu. Upoznali su se na snimanju serije Soldier, Soldier tijekom devedesetih i bili u vezi do 2002. godine.

Nakon prekida nisu razgovarali jedno s drugim, a onda su oboje dobili uloge u Igri prijestolja. Scenaristi su pazili da nikad ne budu u istoj sceni, a navodno su oboje tražili da se im se to stavi u ugovore.

Gadna svađa Sylvestera Stallonea i Richarda Gerea

Sylvester Stallone i Richard Gere zamalo su se potukli zbog princeze Diane.

Ovo je još jedan sukob koji traje desetljećima. Svađa je počela na setu filma The Lords of Flatbush, a eksplodirala je kad je Gere prolio senf po Stalloneu u njegovoj Toyoti. Tad je Stallone kolegi rekao da mu se ozbiljno ne sviđa. Elton John je pak ispričao da su se sukobili na druženju kod princeze Diane, kojoj se svidio Gere. Nakon toga uhvatio je njih dvojicu kako vrište jedan na drugog, a situacija je bila na rubu fizičkog sukoba.

Freddie Prinze Jr. napustio glumu zbog kolege

Freddie Prinze Jr. nije mogao podnijeti rad s Kieferom Sutherlandom u 24. Kasnije je rekao da ga je to iskustvo potaknulo da napusti glumu. Na pitanje u čemu je bio problem, Prinze Jr. je odgovorio da je Sutherland najneprofesionalniji tip na svijetu.

Bill Murray vrijeđao Lucy Liu

Bill Murray navodno je vrijeđao Lucy Liu na setu Charliejevih anđela.

Murray se nije vratio na snimanje nastavka filma 2003. godine, navodno zbog sukoba s Liu tijekom snimanja prvog filma 2000. Liu je kasnije rekla da je Murray izvikivao uvrede koje su bile "nedopustive i neoprostive". Drew Barrymore je kasnije rekla da je Liu bila u pravu što nije mirno podnijela uvrede svog kolege.

Mržnja u vampirskom svijetu

Nina Dobrev i Paul Wesley "prezirali su se" na snimanju Vampirskih dnevnika. Paul je izjavio da su jedno drugom išli na živce, dok je ona komentirala da su imali dobru kemiju na ekranu jer su se toliko prezirali da je to izgledalo kao ljubav. Paul je kasnije otkrio da su nadišli sve nesuglasice i u međuvremenu postali prijatelji.

Ljubavnici na ekranu, neprijatelji u stvarnosti

Možda najpoznatiji filmski ljubavni par, Ryan Gosling i Rachel McAdams, u stvarnosti se nisu podnosili. Iako su kasnije bili u vezi, na snimanju Bilježnice su se svađali. Redatelj Nick Cassavetes prisjetio se da je Gosling jednom prilikom tražio da mu dovedu drugu glumicu s kojom će čitati scenarij.

"Ne mogu to s njom, nema koristi od toga", rekao je Gosling tada.

Pročitajte više