Ove super automobile možete kupiti za manje od 500 €

Foto: Index Oglasi

NAKON šoping ludnice u prosincu često se dogodi da u siječnju moramo malo usporiti i pripaziti na to kako trošimo novac. Imajući to na umu odlučili smo pretražiti Index Oglase pronaći najbolje automobile koje možete kupiti s budžetom od tek 500 eura. Postoji preko tisuću i petsto oglasa koji zadovoljavaju navedeni uvjet, a mi smo odabrali pet automobila koje svakako vrijedi pogledati.

Ovo su najjeftiniji automobili na našem oglasniku:

Alfa Romeo

Alfa Romeo 146 proizvedena je 1996. godine, a dolazi u voznom stanju s motorom 1.9 TD. Registrirana je još mjesec dana, a vlasnik je stanje automobila opisao kao "pali vozi". Prema slikama automobil izgleda prilično očuvano, a vaš može biti već za 500 eura.

VW Golf II

Oglas za ovaj Golf II iz 1989. godine jedan je od onih oglasa koje se definitivno isplati pogledati. Auto je prešao 256 tisuća kilometara, a sve do kraja prošle godine je bio uredno registriran i vožen. Njemačke je proizvodnje i dolazi s motorom od 1800 kubika, a vlasnik kaže da vuće vrlo solidno, za 89. godište "ko zmaj". Auto je naslijedio od djeda i nije u mogućnosti srediti ga i voziti, ali zato tvrdi da će auto uz manja ulaganja vjerojatno nadživjeti sljedećeg vlasnika. Za 400 eura Golf je vaš.

Fiat Punto

Fiat Punto iz 1999. godine je prešao 190 tisuća kilometara. Puno je korišten, ali je i dalje ispravan i nalazi se u solidnom stanju. Motor je dobar, a limarija je u nešto lošijem stanju pa ni ova cijena od samo 2.700 kuna nije fiksna. Registriran je do kraja drugog mjeseca.

VW Golf III

Golf III za 250 eura? Zaista zvuči dobro! Ovaj Volkswagenov stroj proizveden je 1994. godine i još uvijek je potpuno ispravan. Dolazi s 1.9 diesel motorom od 47 kilovata, a ima i servo upravljač te ABS. Navedena cijena je fiksna.

Suzuki Baleno

Suzuki Baleno 1,6 CLX iz 1997. godine registriran je još nekoliko dana, a vaš može biti već za 250 eura! Dolazi sa zimskim gumama, a vlasnik kaže da je motor odličan. Auto je do sada prešao 280.000 kilometara i s obzirom na sve izgleda nevjerojatno očuvano. Od opreme ima servo upravljač, centralno zaključavanje i autoradio.

 

Pročitajte više