Ovi celebovi su javno ispričali sve detalje o svom prvom seksu

Foto: EPA/Instagram

Za neke je seks vrlo privatna stvar i o tome nikome ne pričaju, dok drugi vole dijeliti takve detalje - pa čak i javno s cijelim svijetom. Camila Cabello nedavno je iznenadila javnost kada je ispričala detalje svog prvog seksualnog odnosa. Čak je otkrila i ime muškarca s kojim je to učinila.

Rekla je da je u to vrijeme hodala s piscem i influencerom Matthewom Husseyem i da je s njim imala prvi seks. "To je bila moja prva veza. On je imao podcast u kojem je govorio o spojevima. I sada je oženjen. Pa, čestitam", započela je. 

"To je bila kasno za prvu vezu. Imala sam 20 godina. S njim sam imala i prvi seks s 20 ili 21 godinu. Doslovno smo vodili ljubav. Bilo je prekrasno", dodala je. No nije jedina koja je otkrila detalje svog prvog seksualnog odnosa sa svijetom. Ovi celebovi su 2022. godine u članku u Cosmopolitanu o prvom seksu bez zadrške otkrili svoja iskustva.

Madonna

"Prošla sam kroz pubertet prije većine djevojaka koje sam poznavala. Moj ljubavnik kad sam imala 15 godina zvao se Russell i prvi put sam se poseksala s njim. Nakon što smo bili zajedno nekoliko mjeseci, bila sam jako znatiželjna saznati što je zapravo vođenje ljubavi. Nisam se razočarala. Ali pomisao da je prvi tip s kojim sam spavala sada oženjen i ima djecu me stvarno razbija."

Bruce Willis

"Moje prvo seksualno iskustvo bila je sreća koja se dogodila kada sam s 14 godina radio kao portir u Holiday Innu u New Jerseyju. Tamošnji noćni službenik vikendom, moj prijatelj u dvadesetima, često bi pozivao prijatelje u motel na neke prilično divlje zabave. Jedna od njih bila je stvarno prekrasna i nekoliko godina starija od mene.

Nisam mogao vjerovati koliko sam sretan kad mi je krenula prilaziti. Zajedno smo otišli do praonice i situacija među nama postala je vruća, među svim čistim posteljinama motela. Bilo je to iskreno najnevjerojatnije iskustvo u mom životu."

Dustin Hoffman

"Imao sam 15 i pol godina. Ona je bila poznata kao nimfomanka, barem smo mi koristili taj izraz, ali bila je vrlo draga osoba. Zvala se Barbara i imala je oko 19 godina. To se dogodilo kada je moj brat Ronnie bio kući na dopustu, priredio je novogodišnju zabavu jer nije bilo roditelja. Uglavnom, pred vratima spavaće sobe stajao je red tipova. Pitao sam što se događa i oni su mi rekli: 'Žena je unutra i prima nas jednog po jednog'.

Ugurali su me na početak reda. Bio sam jako uzbuđen kad sam ušao. Bilo je jako mračno, a ona me pitala: 'Jesi li to ti, Ronnie?'. Mozak mi je rekao: 'Bolje je da si Ronnie inače će te izbaciti van'. Rekao sam 'da' bratovim glasom. Kao i prvi put za mnoge, završilo je prije nego što je počelo.

Nisam mogao vjerovati da je to to, pa sam samo nastavio jer je mislila da vodi ljubav s mojim bratom. Kad je upalila svjetla, vidjela je moje lice i vrisnula. Skočio sam i gol istrčao. Kada bih se mogao osvrnuti na prvi trenutak kad sam znao da sam glumac, mogao bih reći da je to bilo to."

James Caan

"Imao sam 13 godina, ali sam izgledao starije. Bio sam u Miamiju na odmoru sa svojom obitelji i prvi put sam se seksao na stražnjem sjedištu u automobilu sa ženom od 40-ak godina. Komarci su me izgrizli. Nije to bilo baš romantično iskustvo, ali bilo je nešto u tome što mi se svidjelo. Kad sam došao kući, počeo sam viđati tu djevojku i bio sam s njom dvije godine. Ljeti smo se mazili na krovovima. A zimi bismo sišli u podrumsku ostavu i seksali se na biciklima i plahtama."

Barbra Streisand

"Seks je u mojoj obitelji bio tabu. Utuvilo mi se u glavu da se ne smijemo držati za ruke, ne smijemo ljubiti, jer bi mogli dobiti bolest, i apsolutno da ne vodimo ljubav dok se ne vjenčamo. S tom pozadinom, svoje prvo seksualno iskustvo nisam imala sve do svoje 18. godine. Na neki način, bilo je ono što sam očekivala da će biti, ali ne u potpunosti. Kasnije je bilo bolje."

Tina Turner

"Seks kad si zaljubljen je najbolji. Završavala sam nižu srednju školu kad sam se zaljubila u dečka po imenu Harry. Kad sam ga ugledala na košarkaškom terenu znala sam da ga moram imati. Bio je stvarno popularan i imao je gomilu djevojaka, ali na kraju sam ga osvojila i bili smo zajedno godinu dana. Prekinuli smo jer je počeo švrljati okolo. Napravio je dijete jednoj djevojci, a mene su očito zaštitili bogovi. To sam mogla biti ja."

Dolly Parton

"Neću vam reći s koliko sam godina imala prvi seks jer bi to vjerojatno zvučalo jako perverzno. Ali bilo je vrlo emotivno. Osjećala sam da mogu pokazati svoje emocije baš kao što ih pokazujem riječima. Za mene seks nije bio prljav, bilo je nešto intimno i stvarno. Nisam se bojala prvi put i nisam imala loše iskustvo."

Burt Reynolds

"Nije istina da je prvi put najbolje. Imao sam 15 godina i bilo mi je traumatično saznati da djevojka, koja je bila istih godina, nije bila tako nevina kako se pretvarala da jest. Moj ljubavni život počeo je sljedeće godine, kad sam bila u srednjoj školi, s djevojkom imena Ann.

Bila je duhovita i svjetlosnim godinama ispred mene u svemu. Zbog nje sam dobio samopouzdanje. Stvari za koje su me kasnije optuživali - da sam ženskar, da idem od jedne djevojke do druge - stvarno sam radio na zadnjoj godini. Imao sam jutarnje afere, večernje afere... I tada je to bilo divno."

Raquel Welch

"Bila sam djevica kad sam se prvi put udala - šesnaestogodišnjakinja odlučna da ne budem razvratna. Bio je prekrasan i fizički me silno privlačio, kao i ja njega. Ali naučila sam da je nemoguće spojiti dvoje ljudi samo na temelju međusobne fizičke privlačnosti i očekivati da će veza potrajati. Ubrzo smo shvatili da nam seks ne ide baš najbolje. Zapravo, bilo je samo dosadno."

Pročitajte više