Ovo je Kraljica Hrvatske 2023.

Foto: Press

U ROVINJU je održan izbor Kraljice Hrvatske 2023. za Kraljicu Svijeta. Titulu nove Kraljice Hrvatske ponijela je Vita Sever iz Siska. 

Titula prve princeze, koja u slučaju odsustva Kraljice preuzima njene obveze, dodijeljena je Mihaeli Tekić iz Slavonskog Broda, a druga princeza postala je Vlatka Pačarić iz Slatine. Uz to je osvojila lentu i kraljice elegancije. 

Paola Kliba iz Pule je ponijela titulu Kraljice osobnosti, Nika Ban iz Pule ponijela je lentu Kraljice fotogeničnosti, Martina Jurišić iz Rovinja osvojila je titulu Kraljice medija, Kraljicu šarma osvojila je Laura Aleksa iz Đakova te je Kraljicu simpatičnosti osvojila Lea Lippe iz Zagreba.

Publici su se djevojke predstavile u nekoliko izdanja. Između ostaloga, prošetale su u raskošnim vjenčanicama i svečanim haljinama.

Kraljica Hrvatske najstariji je izbor ljepote u Hrvatskoj. Ovom prigodom organizatori izbora su ekskluzivno najavili kako su prvi put u povijesti Republike Hrvatske upravo oni postali vlasnici svjetskog izbora Queen of the World - Kraljica Svijeta, što je iznimna čast za Republiku Hrvatsku, te najavili svjetski izbor u Hrvatskoj.

Pročitajte više