"Ovo je najpovoljnija luksuzna kamp kućica koja se prodaje u Hrvatskoj i Europi"

Foto: Index Oglasi

SVAKI ponedjeljak za vas izdvajamo neke od najzanimljivijih i najgledanijih oglasa iz proteklog tjedna. Index Oglasi rastu iz dana u dan i imamo priliku predstaviti vam sve više atraktivnih oglasa.

Ovoga puta u našem izboru najpopularnijih oglasa tjedna imamo tri automobila, povoljnu kuću na moru i luksuznu kamp prikolicu. Sva tri automobila koji su izazvali vaš najveći interes su marke Audi pa tako imamo lijepi A6, izvrsni primjerak novog A7 Sportback modela te povoljni i očuvani A3. Hrpu pregleda skupila je i zanimljiva kuća pokraj Šibenika, ali na prvom mjestu je ipak kamp prikolica najviše klase.

Provjerite koji su to oglasi ukupno pregledani preko 70 tisuća puta.

5. Audi A6

Ovaj izvrsni Audi A6 dolazi s 3.0 TDI motorom, ima pogon na sva četiri kotača i registriran je sljedećih godinu dana. Dobro je opremljen pa tako ima bi-ksenonska svjetla, navigaciju plus TV, automatsku dvozonsku klimu, tempomat, prednje i zadnje senzore za parkiranje i još hrpu dodatne opreme. Vaš može biti za 9.000 eura.

4. Audi A7 Sportback

Ovu zvjerku vrijedi barem pogledati. Audi A7 Sportback je proizveden ove godine, ima 286 konjskih snaga i vrhunski je opremljen. Prodaje se za 119.000 eura, a dolazi s trajnim jamstvom na prijeđeni broj kilometara i porijeklo vozila te s pismenim jamstvom u trajanju od 12 mjeseci.

3. Audi A3

Lijepi Audi A3 iz 2010. godine je prava prilika. Ima vanjski i unutarnji S-line paket, dolazi s dosta dodatne opreme, a stanje automobila je "sjedi i vozi". Do sada je prešao 201.000 kilometara i izgleda iznimno očuvano. Dolazi s novim Sava 225/40 R18 zimskim gumama, a registriran je do studenog ove godine. Većina pratitelja naše Facebook stranice se slaže da su i auto i cijena odlični. Vaš može biti za 7.999 eura.

2. Kuća pokraj Šibenika

Ova interesantna kuća nalazi se u malom i mirnom mjestu Stubalj pokraj Šibenika, samo 300 metara od mora gdje se nalaze dvije uređene plaže. Površina kuće iznosi 56 m2, a tu je i dvorišni objekt od 17 m2 te podrum površine 12 m2. Uz kuću dolazi i parking mjesto veličine 17 m2, a ukupna površina okućnice je 134 metra kvadratna. Kuća je useljiva odmah, a vaša je za 55 tisuća eura. Interes za nekretninu je zaista ogroman pa svakako požurite ako ste zainteresirani za kupovinu.

1. Kamp prikolica Adria Adiva 553 PH

''Ovo je trenutno najpovoljnija luksuzna kamp prikolica na svim oglasnicima u Hrvatskoj, pa i u Europi. Ako ste u potrazi za nečim posebnim za sebe ili obitelj, nemojte čekati - onaj tko ju prvi vidi uživo, taj će je i kupiti." - tako govori vlasnik ove prikolice najviše klase koja je i savršeno očuvana. Svi detalji su navedeni u oglasu, a naša preporuka je da svakako pogledate fotografije. Prikolica izgleda zaista perfektno, a prodaje se za 89.999 kuna.  

Pročitajte više