Ovaj čovjek je najveći luzer Oscara

Foto: Profimedia

FILM Maestro i njegov redatelj i glavni glumac Bradley Cooper su najveći gubitnici ovogodišnjih Oscara. Naime, iako je Scorseseov film Killers of the Flower Moon imao 10 nominacija i niti jedan osvojeni kipić, Maestro je na društvenim mrežama odnio titulu najvećeg luzera jer nije bio čak ni favorit u sedam kategorija u kojima je bio nominiran (i izvisio, naravno).

Naime, Killers of the Flower Moon bio je favorit u kategoriji za najbolju glavnu glumicu gdje je, na iznenađenje svih, glumici Lily Gladstone nagradu "preotela" Emma Stone za ulogu u Ubogim stvorenjima. Maestro i Bradley Cooper nisu bili čak ni na radaru kao favoriti pa su ih neki već mjesecima ranije nazivali "najvećim luzerima Oscara", što se sinoć i obistinilo.

 

Društvene mreže su preplavili memovi i sprdnje na račun Bradleyja Coopera koji je režirao film i glumio u njemu. "12 puta luzer", pišu ljudi na društvenim mrežama, referirajući se na to da je Cooper 12 puta, na neki način, bio nominiran za Oscara i nikad ga nije osvojio. Inače, Maestro je biografski film o glazbeniku Leonardu Bernsteinu.

 

Pročitajte više