Ovo je nova Kraljica Hrvatske

Foto: Josip Čekada/Press

STUDENTICA politologije u Zagrebu, Lennarta Spajić, nova je Kraljica Hrvatske.

Lenarta je oduševila žiri svojim šarmom i izgledom, hodom na pisti, ali i britkim odgovorom na postavljeno pitanje, stoga su upravo nju odabrali za Kraljicu Hrvatske 2021.

Titula Prve princeze, koja u slučaju odsustva Kraljice preuzima njene obveze, dodijeljena je Zagrepčanka Luciji Bagić, a Druga princeza postala je Gabriela Anđela Japundžić, koja dolazi iz Pule. Ines Štengl je ponijela titulu Kraljice osobnosti, dok je Marija Magdalena Buntak proglašena kao Kraljica elegancije, a Kraljica medija je plavokosa Ania Biritteri. Leona Ostojić proglašena je Kraljicom fotogeničnosti.

Doris Pinčić i njezin kolega Mario Sedmak bili su zaduženi za vođenje svečanosti, a sve prisutne je zabavljao Boris Novković. Osim njega, nastup je imala i Ivana Lovrić, grupe Colonia. 

Kraljica Hrvatske najstariji je izbor ljepote u Hrvatskoj. Ovom prigodom organizatori izbora Kraljica Hrvatske ekskluzivno su najavili da su prvi put u povijesti Republike Hrvatske upravo oni postali vlasnici svjetskog izbora Queen of the World - Kraljica Svijeta.

Podsjetimo, čitatelji Indexa proglasili su Aniu Biritteri svojom favoritkinjom u izboru za ovogodišnju Kraljicu Hrvatske, dok im se Lennarta našla na drugom mjestu.

Pročitajte više