Ovo je razlika između muškaraca i žena

 Foto: Instagram

ČESTO se kaže da su muškarci i žene dva različita svijeta, a simpatična priča koja se već neko vrijeme širi društvenim mrežama to fantastično pokazuje na veoma jednostavnom primjeru.

Ekipa s BrightSidea prisjetila se te viralne priče i prikazala najveću razliku između muškaraca i žena.

"Njezin dnevnik:

Danas sam primijetila da mi se suprug ponaša čudno. Imali smo rezervaciju u našem najdražem restoranu i trebali smo se naći tamo na večeri. Išla sam u šoping s curama i malo zakasnila, mojom krivicom. On je manje pričao nego inače i primijetila sam da ga nešto muči. Najprije sam mislila da je ljut jer sam kasnila, ali kasnije sam shvatila da je problem mnogo dublji. Predložila sam mu da odemo na neko mirnije mjesto kako bi mogli popričati u miru. Otišli smo u mali kafić u blizini, pogledala sam ga u oči i pitala što nije u redu. On je izignorirao moje osjećaje i rekao da je sve u redu. Stalno sam ga pitala jesam li ja napravila nešto što ga je povrijedilo, ali on je stalno ponavljao da nije uznemiren i da se nemam zašto brinuti.

Na putu kući rekla samu da ga volim, on mi se samo nasmijao i nastavio voziti. Uopće ne mogu pronaći objašnjenje za ovu situaciju. Zašto, zašto nije rekao da i on mene voli? Došli smo kući, a ja sam bila shrvana. Nisam mogla ne primijetiti da je udaljen od mene i da se ponaša kao da ne postojim. Samo je sjedio i gledao svoju omiljenu seriju. Poželjela sam mu laku noć i otišla u krevet. Nakon otprilike 15 minuta došla je u krevet i uskočio pod plahte. Zaspao je odmah. A ja... Ja nisam mogla zaspati cijelu noć pokušavajući shvatiti što se događa s mojim suprugom. Osjećam kao da ga gubim. Moj brak je vjerojatno gotovo, a moj život se raspada...

Njegov dnevnik:

Danas nisam mogao upaliti motocikl. Sigurno je neki veći problem s motorom, ali nisam ga mogao sam uočiti. Mislim da će ga trebati voziti mehaničaru..."

Pročitajte više